norbi1313 pisze: ↑04 wrz 2019, 15:16
fafwertewtre5t235 pisze: ↑27 sie 2019, 14:25
hryniew pisze: ↑27 sie 2019, 14:21
Ile pozostało czasu do zakończenia Twojej umowy? Ja złożyłem dyspozycje 2 tygodnie temu i cisza. Koniec umowy mam 5.10
Dokładnie koniec tez 5 październik
Ja również dostałem ofertę po złożeniu wypowiedzenia, ale gorszą bo 65 zł za 3 numery. Do tej pory miałem smart plan multi z rabatem 30% od DUK z dwoma dodatkowymi numerami. Jakieś 2 tygodnie temu złożyłem wypowiedzenie.
Z jakiego numeru telefonu dostałeś tą ofertę? Do mnie dzwonili z numeru komórkowego kończącego się cyframi 304. Zastanawiam się czy ten sam dział tylko z gorszą ofertą bo złożyłem wypowiedzenie zamiast przeniesienia numerów do innej sieci.
Do mnie dzwonili ze stacjonarnego warszawskiego numeru, na który jak się oddzwoni to jest komunikat, ze dzwonili z ofertą i żeby czekać na kontakt. BOK w ogóle tych połączeń nie widzi i nie potrafi przełączyć do tego działu.
Pani jasno zaznaczyła, że jest w dziale, który zajmuje się "odwodzeniem" od przenoszenia. Więc zwykłe wypowiedzenie widocznie powoduje mniejszy profit niż przeniesienie.
Dodatkowo u mnie Pani się pomyliła, gdy przedstawiała mi ofertę, ponieważ mówiła że w tej opcji nie będzie współdzielonych 6GB na konto dodatkowo, natomiast byłoby to przy wybraniu 3x planu mobilnego 45 a nie 2x 45 i 1x 55.
Jak się okazało po wejściu warunków, jest również pakiet dodatkowych 6GB.
Więc w moim przypadku jest to 26GB z max prędkością dla głównego numeru ponieważ pozostałe numery nie korzystają z internetu praktycznie wcale.