Witam tak jak w temacie ile można przenieść kart na jedną osobę by skorzystać z 20gb/200 zł ?
- Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Chyba nie ma limitu. Sam przeniosłem 1 nr..
Limitu numerów nie ma, ale na jeden numer można odebrać tylko 1 bonus.
To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam
Nie dostaniesz, bonus jest jednorazowy na 1 numerze. Tym bardziej, że wartość bonusu jest identyczna. Wcześniej była taka opcja, teraz to ukrócili.
To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam
A czy play może nałożyć jakieś kary na użytkownika który przenosi Ciągle nowe numery, korzysta z bonusu i karta jest już nieaktywna? Aktualnie mam ok 25-30 numerów w play.
Jakie kart miałby nałożyć -nie ma mozliwości czegokolwiek się domagać, bo nie robisz nic niezgodnego z warunkami oferty przeniesienia numerów.
http://www.speedtest.net/result/5518589825.png T-mobile "Masz złotówkę masz no limit na wszystko i do wszystkich"-LTE1800,Huawei E5377T po WiFi, 1700m. od stacji, antena Sorensen15dBi+10metrowe przewody H-155.
Odebrałam 200/20/60 w Fakcie. Przeniosłam na 3 miesiące do innej sieci. 4 listopada 2019 przeniosłam do Red Bulla. Bonus 200/20/60 został przyznany. Cały czas na tym samym numerze.