Ale piszesz w wątku Plusha gdzie tyle nie wskoczy ważności.
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Doszedłem do wniosku, że każdy z tych 3 miesięcznych okresów promocyjnych musi się aktywować do 97 dnia od przeniesienia numeru, czyli bonus należałoby aktywować do 37 dnia od przeniesienia. Późniejsze włączenie bonusu spowoduje to, że aktywacja 2-go lub 3-go miesiąca będzie już płatna. To tylko teoria, ale zamierzam to sprawdzić w praktyce.
matjas12 pisze: ↑06 lut 2020, 15:20Doszedłem do wniosku, że każdy z tych 3 miesięcznych okresów promocyjnych musi się aktywować do 97 dnia od przeniesienia numeru, czyli bonus należałoby aktywować do 37 dnia od przeniesienia. Późniejsze włączenie bonusu spowoduje to, że aktywacja 2-go lub 3-go miesiąca będzie już płatna. To tylko teoria, ale zamierzam to sprawdzić w praktyce.
A tak przy okazji, jest ktoś chętny z obecnych użytkowników prepaid Plush'a na 5 GB netu jako polecający?
a co to ma wspolnego z moim pytaniem?surface123 pisze:Dzięki takim kombinacjom szybko usuną promocje.
Polak potrafi
pieczara - powołaj się na regulamin i nalezy Ci się bonus , nawet jesli jak go miałeś w play, bo to nie jest ta sama sieć..... też tak miałem i wywalczyłem w red bull mobile przenosiłem się z plusa do nich , należy zgłosić na infolini po 24 h
Jeżeli potrzebujesz internetu to według mnie tak.