Za twoją radą wklepałem ten kod na dezaktywację naliczyłem ponad 20 razy potem na aktywację takż e ponad 20 razy i za działało jak sprawdziłem a wklepywałek po kilka i nie pomagało a ponad 20 razy pomogło dzięki za podpowieć. Ter sms o próbie połączenia przychodzi
Poniżej cytat e-maila wklejam:
Od dziś korzystanie z portalu będzie zużywało Twoje pakiety tak, jak każda inna strona czy aplikacja.
Coraz więcej mediów znajduje się bezpośrednio na serwerach Facebooka. W ramach nowej polityki giganta z Doliny Krzemowej, użytkownicy powinni pozostawać w obrębie niebieskiego portalu przez cały czas, bez względu na to czy oglądają na nim filmy, zdjęcia czy grają w gry.
Co to oznacza dla nas? W ciągu ostatnich miesięcy, ilość facebookowych danych obsługiwanych przez nas wzrosła kilkunastokrotnie. W świetle takich zmian, nie będziemy kontynuować naszej promocji "Facebook za free", która do tej pory umożliwiała Wam korzystanie z Facebooka oraz Messengera bez zużywania transferu.
Od 5.10, z technicznego punktu widzenia, Facebook stanie się dla nas stroną taką samą, jak każda.