Nikita_Bennet,
faktycznie widać mocno uproszczony, może idealny dla seniora, ale jak pisałem
smartfon/ekran dotykowy odpada... o ile da się go w ogóle swobodnie instalować jak np LOS??
Poza tym, chyba pełna inwigilacja:
"KaiOS po raz pierwszy pojawił się w 2017 roku i doczekał się inwestycji ze strony Google w postaci 22 milionów dolarów"
Remington,
senior ma tylko dzwonić.. ja korzystając z przebywania w pobliżu jego telefonu , udostępniałbym dla siebie internet - chodzi o wykorzystanie oferty (21 GB w abonamencie) sieci Otvarta.
Eragon,
o ile zdefiniuje się raz i wprowadzi hasła, to bez przesady.. uruchomienie tetheringu powinno zająć kilka sekund ( kilka kliknięć)
Chyba spróbuję mocno dyskusyjnej Nokii 2070 Flip, dzięki temu pewnie uda kupić się ją w okazyjnej cenie. Aktualna Motorola również pozostawia wiele do życzenia... zatem spróbuję. A nóż widelec może przypasuje seniorowi... w końcu też producent oferuje aktualizacje, to widząć skargi i zażalenia
może coś poprawi.
Chcąc udostępnić internet z tej karty SIM innego sposobu nie widzę... wyjmowanie jej i wkładanie do routera będzie nie wygodne i nie normalne...
Gdyby senior nie wychodził z domu dałoby się kartę włożyć do routera, podłączyć do niego zwykły bezprzewodowy tel i tym samym zapewnić możliwość odbioru połączeń
Jak by nie było cały czas powstają nowe modele z klapką, może za jakiś czas pojawi się ciekawsza opcja...
Przy okazji najlepszego w NR 2020 !!
p.s. uff w końcu tuż po zamieszczeniu wpisu mogę go oglądać nie czekając na zatwierdzenie
to mi się podoba.