Cześć wszystkim. Krótka piłka. Wiem, że podobnych tematów jest sporo, ale mam bardzo konkretne wymagania i liczę, że eksperci w temacie mi pomogą, bo sam zupełnie nie wiem co dzieje się teraz na rynku telefonicznym. Otóż potrzebuję telefonu przede wszystkim do dzwonienia i internetu. Wymagania są dwa: 1) Mały ekran, optymalnie do 6 cali, ewentualnie niewiele większy 2) Mocna bateria. Koszt do 1500zł, tylko Android.
Aparaty, gry, 5g, nfc itp. mnie nie interesują. Zacząłem przeglądać sklepy okiem laika i z przerażeniem patrzę jak bardzo przez ostatnie lata "urosły" ekrany. Mam obecnie 5,8 calowego Mi A2 Lite i ekran jest dla mnie już ciut za duży, ciężko mi sobie wyobrazić jak ludzie korzystają z telefonów 6,5-7 cali. Liczę więc na porady konkretnych modeli, za które z góry serdecznie dziękuję
Aparaty, gry, 5g, nfc itp. mnie nie interesują. Zacząłem przeglądać sklepy okiem laika i z przerażeniem patrzę jak bardzo przez ostatnie lata "urosły" ekrany. Mam obecnie 5,8 calowego Mi A2 Lite i ekran jest dla mnie już ciut za duży, ciężko mi sobie wyobrazić jak ludzie korzystają z telefonów 6,5-7 cali. Liczę więc na porady konkretnych modeli, za które z góry serdecznie dziękuję