Wiesz co @Remington chyba skorzystam z oferty wRodzinie... dlaczego... z Play nie idzie dojść ładu i składu z przeniesieniem numeru. Nie pierwszy raz przenoszę numer (nie w Play) ale to co Play pokazuje to naprawdę zniechęca Klienta.
Klient swoje, a Play swoje, twierdzi że nie ma u nich takiej oferty jak Rok Ważności Konta i że muszę skorzystać z oferty z comiesięcznym doładowaniem na 30 zł, a chcąc mieć taniej np. 20 zł co miesiąc muszę dobrać usługę np. TV co mają w ofercie teraz. Mało tego... jak nie chcę doładowywać co miesiąc np. kwoty 30 zł to muszę jednorazowo wpłacić 100 zł i rok wówczas mam ważności konta. Także że Play'owi podziękuje bo najważniejsze jest "wtulić" Klientowi coś co nie mają zbytu i pięknie mówić.
Także że wRodzinie będzie najlepszy w tym przypadku wybór na przeniesienie numeru... co mnie zniechęca... przyznam że chyba tylko to że jest to mało spopularyzowana sieć. Fakt faktem korzystam z Plusa mając pierwszy numer w Plush (Plus).
Patrząc na wRodzinie przeniesienie numeru
10 GB internetu / Rozmowy i SMS-y w Polsce bez dodatkowych kosztów za jedyne 30 zł / 60 dni! oraz 24 miesiące ważności konta po każdym doładowaniu
Nie ma nic o doładowaniu za 5 zł, tylko za 30 zł.