Mam Xiaomi Redmi Note 8 pro, więc mocno średni model, i volte oraz wowifi działa. To znaczy nie do końca wiem jak to sprawdzić ale ikonki na pulpicie są, a zarazem po przejściu z POP do Flex zauważalnie poprawiła się jskość rozmów.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Nie potrzebuję może ktoś kodu do Video Pass ?
Napisałem kod na priv
@baranke Dziękuję , jeśli w kolejnych miesiącach będzie Ci zbędny jestem chętny w zamian mogę podesłać jakiś drobny pakiet GB co mi zostaje na koniec miesiąca .
Pomimo zgromadzonego transferu w OFNK, chcę się przenieść do Flexa. Nie wykorzystuję aż tyle neta co oferuje mi OFNK, a brakuje mi w tej prepaidowej taryfie takich nowinek jak: połączenia oczekujące itp. We Flex to działa? Telefon mimo wszystko wykorzystuję do dzwonienia i potrafię dość długo rozmawiać, a SMS-y z informacją, że ktoś się dobija przychodzą po fakcie.
Poza tym brakuje takich nowinek jak VoLTE, VoWiFi, choć nie są dla mnie rzeczy niezbędne. Poza tym chyba mój Xiaomi i Orange nie idą w parze z aktualizacjami w tym kierunku.
Poza tym brakuje takich nowinek jak VoLTE, VoWiFi, choć nie są dla mnie rzeczy niezbędne. Poza tym chyba mój Xiaomi i Orange nie idą w parze z aktualizacjami w tym kierunku.
To po kolei
Połączenia oczekujące działają, nie ma jedynie połączeń konferencyjnych co czasem by się przydało w dobie pracy zdalnej.
VoLTE i wifi calling w karcie też jest, ale Orange blokuje Xiaomi. We Flex ta polityka jest niby mniej restrykcyjna i tej blokady nie ma.
Połączenia oczekujące działają, nie ma jedynie połączeń konferencyjnych co czasem by się przydało w dobie pracy zdalnej.
VoLTE i wifi calling w karcie też jest, ale Orange blokuje Xiaomi. We Flex ta polityka jest niby mniej restrykcyjna i tej blokady nie ma.
No dzięki, ale jak to sprawdzić czy będzie działało w Xiaomi mi note 10 lite?
Jak ktoś z forum ma ten model to może da ci znać, a jeśli nie to trzeba sprawdzić osobiście na karcie Flex.
SLEDZ535 daje 5GB na 7 dni ważne chyba tylko dziś.
Działają Wam smsy i mmsy przez WiFicalling? Miały od 29 marca działać a tu nic
Nie, nie działają. W Orange wszystko po staremu.
Czas przenieść się do Tmobile
Też was co kilka dni wylogowuje z aplikacji? Kiedyś było to może z raz w miesiącu, potem na długo nie było tego problemu a od kilku tygodni jest notoryczny.
Tak, pomimo ogromnej ilości aktualizacji, które miały to naprawić. Orange problemu nie widzi i generalnie chyba ma już wywalone na Flexa.
Też trochę mi się wydaje, że projekt jest bo jest i nikt się nim specjalnie nie interesuje. Poczta głosowa nadal nie działa gdy posiadamy drugą kartę, 5G w planie za 80 zł podczas gdy nawet T-M daje za pół tej ceny, klub olany po całości itd. Trzyma mnie jedynie druga karta i eSIM - T nadrobi te braki i pewnie przejdę na Go.
Ja również uciekam do Go tylko od paru dni nie mogę się zebrać, aby pójść do salonu Mnie na szczęście we Flexie już nic nie trzyma.
Ja bardzo polubiłem dodatkową kartę - super sprawdza się na wyjazdach i nawet w domu na wypadek awarii łącza. To drugie fajne zwłaszcza teraz, gdy wszystkie spotkania są zdalne i internet w komputerze jest po prostu obowiązkowy.
Ja ją niby mam, ale aktualnie nie mam dla niej żadnego zastosowania. Generalnie miała w przyszłości być do tableta, ale ostatecznie chyba w ogóle z niego zrezygnuje.
U mnie jest do wszystkiego - routerek dodany do zapamiętanych sieci w urządzeniach i gdy potrzeba po 30 sekundach mam szybki internet w komputerze, muzyka z HomePoda gra dalej a telefon nie drenuje baterii na udostępnianie neta. A do Hotelu zwykle zabieram Apple TV albo Chromecast, więc też bez żadnej konfiguracji mogę walnąć się na kanapie po podróży i coś obejrzeć. No i przy słabym zasięgu w jakimś miejscu router na parapet i net jest wszędzie, a tak musiałbym siedzieć z telefonem przy oknie żeby coś zrobić w komfortowych warunkach. Generalnie ta karta to jeden z bardziej udanych zakupów w ostatnim czasie jak dla mnie.