Szukam taniej oferty z rozmowami do wszystkich bez limitu i internetem minimum 4GB. Może być abonament z przeniesieniem numeru z Plusa, bo chyba taniej wyjdzie niż karta? Smsy nie są koniecznie potrzebne. Znalazłem jakieś oferty, np Otvarta za ok 14zł, ale nie wiem czy nie będzie problemu z zasięgiem. Z Plusem nie mam problemów, ale oferta na przedłużenie słabiutka.
Coś chyba słabo się starasz z namawianiem na przedłużenie umowy.
Ludzie mogą w ostateczności dostać Plush Abo z no-limitami i ładną ilością GB za 20-25 zł/mies.
Nie bierz abonamentu z wirtualnych od Plusa, są głosy, że blokują numery za rzekomo nadużycia, gdzie takich rzeczy nie ma w samym Plusie.
Jeśli nadal negocjacje się nie powiodą, wybierz ofertę na kartę.
W Plush można być sprytnym i dobrać sobie pakiet, jaki chcesz, a w połączeniu z promocją RWK + 4 doładowania i gratis, zaoszczędzić na usługach minimum 5 zł/miesięcznie.
Polecam:
> sam pakiet nielimitowanych rozmów + 5GB co miesiąc - łącznie 20 zł z konta głównego (5 zabiorą z gratisu po 4 zasileniach za 5)
> rozmowy, SMSy, MMSy + 10GB = realnie 25 zł, ale w promocji ubędzie 20 zł (gratis 5 zł).
Na upartego można też wybrać a2mobile, gdzie za 19,90/mies masz wszystko bez limitu + 10GB na pełnej prędkości, przy zasięgu i doładowaniach Plusa.
Alternatywą jest też wRodzinie od Aero2 - za pakiet minut , SMSów i 10GB płacimy 30 zł co 2 miesiące. Zasięg i doładowania taki sam.