Pytanie jak w temacie. Dlaczego pakiety w prepaidzie mają długość max 30 dni? Dlaczego nie ma pakietów np. 3-miesięcznych czy półrocznych? Raz że pozwoliłoby to zapewne obniżyć koszty (pakiet półroczny kosztowałby pewnie tyle co 7 pakietów miesięcznych), dwa że byłoby wygodniejsze dla klienta (opłata raz na dłuższy czas), a trzy że pakiet internetowy byłby rozliczany "zbiorczo" (jeśli w danym miesiącu przekroczylibyśmy pojemność pakietu to nie wymagałoby to dokupienia dodatkowego pakietu, tylko byłoby "a konto" następnego miesiąca).
Chyba tylko wRodzinie (oparty na Plusie) umożliwia pakiet 60 dni i zastanawiam się czy tam nie zmigrować. Obecnie mam SOLO M w Play (no limity + 10 GB) za 25 zł, czyli 50 zł przez 2 miesiące. U wRodzinie taki pakiet kosztuje 40 zł za 2 miesiące (no limity + 20 GB), a biorąc pod uwagę że i tak rzadko przekraczam 5 GB to wystarczyłby mi pakiet za 30 zł (no limity + 10 GB na 2 miesiące). Ale wolałbym żeby Play takie pakiety stworzył.
Chyba tylko wRodzinie (oparty na Plusie) umożliwia pakiet 60 dni i zastanawiam się czy tam nie zmigrować. Obecnie mam SOLO M w Play (no limity + 10 GB) za 25 zł, czyli 50 zł przez 2 miesiące. U wRodzinie taki pakiet kosztuje 40 zł za 2 miesiące (no limity + 20 GB), a biorąc pod uwagę że i tak rzadko przekraczam 5 GB to wystarczyłby mi pakiet za 30 zł (no limity + 10 GB na 2 miesiące). Ale wolałbym żeby Play takie pakiety stworzył.