Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
Regulamin forum:
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament
Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem
KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
Witam
Znajdzie się jakaś ciekawa oferta na kartę,w możliwie najtańszej cenie,koszt minuty.Interesują mnie oferty takie aby ważność konta była na rok,lub z małym doładowaniem.
Mogę przeznaczyć np 10-20 zł miesięcznie, jeśli z internetem to te 5 zł mogę dorzucić. Co do ilości gigabajtów to jak będzie 10 to wystarczy w zupełności.Obecnie mam karty w play,ale mogę zmienić operatora na innego np Plusa lub innych.
19,99 pln i w heyah01 masz no limit, 20 GB w kraju i 2,39 GB w roamingu UE.
Jest w heyah jakaś oferta, aby bez miesięcznego doładowania mieć dostęp do neta?
- nie interesują mnie duże paczki, bo karta służy do aktualizacji firmware na paru urządzeniach
Heyah oferuje za 4,99 zł pakiet 1GB ważny 180 dni. Warunkiem korzystania to aktywne wychodzące. Za 20 zł możesz je wydłużyć do 365 dni.
To już Play odNOWA czy OFNK są bardziej opłacalne.
To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam