Cześć, poszukuję oferty na kartę dla moich dziadków. Od lat nie interesowałem się żadnymi ofertami i nie mam pojęcia co mógłbym im kupić. Babcia z dziadkiem wysyłać smsów nie będą, zależy mi na tym aby był z nimi kontakt, gdy wyjdą z domu i gdy np. zabraknie prądu (żeby mogli wtedy zadzwonić, bo obecnie posiadają tylko telefon stacjonarny). Tak więc głównie zależy na możliwości dzwonienia, ale sporadycznego.
Konta sami też nie przedłużą, więc chciałbym aby było to jak najmniej problematyczne (w sumie nawet nie wiem jak się teraz przedłuża, zatrzymałem się na kodzie z żabki). I przede wszystkim jak wygląda teraz rejestracja karty? Potrzebuję pójść z babcią lub dziadkiem, żeby zarejestrować im starter? Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc w tym temacie.
Konta sami też nie przedłużą, więc chciałbym aby było to jak najmniej problematyczne (w sumie nawet nie wiem jak się teraz przedłuża, zatrzymałem się na kodzie z żabki). I przede wszystkim jak wygląda teraz rejestracja karty? Potrzebuję pójść z babcią lub dziadkiem, żeby zarejestrować im starter? Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc w tym temacie.