Na stronie orange w ofercie na karte masz pelne info
Samsung S22 256GB - udało się komuś fajnie wyrwać na przedłużeniu umowy?
Myślicie, że warto dopłacać do S22 w porównaniu do S20?
Stronę wcześniej piszą, że opcja już wygasła z dniem 29.05
tapik78 pisze: ↑14 lip 2022, 12:06Cześć wszystkim.
Jaką najtańszą ofertę można otrzymać obecnie przy przedłużeniu 3 numerów?
Czy taryfy rodzinne jeszcze funkcjonują?
Interesuje mnie:
-- no limit mms/sms/polączenia + ok. 30GB danych na konto.
-- 2 abonamenty bez telefonu (~30 zł/miesiąc) (4G)
-- 1 abonament z 5G z telefonem Samsung A52 -- jaka max. zniżka na telefon?
I poproszę o aktualny link do cennika telefonów w ofertach przedłużeniowych.
z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Tomek
Mam ten sam problem. Jakbyś się coś dowiedział, daj znaćmisz pisze: ↑29 lip 2022, 13:02Witam,
Aktualnie mam 2 numery- abonament no limit i 10giga netu. Brałem bez telefonu, za każdy płace 25zł. Umowa dobiega końca i zastanawiam się co aktualnie mógłbym uzyskać.
Czy nie ruszać i przejść na nieokreślony?
Z drugiej strony przydałoby się trochę więcej netu przynajmniej na jednym z numerów.
Czy jest jakaś oferta bez telefony w podobnej cenie czyli 25zł ale z większą ilością internetu?
Czy może warto zwrócić uwagę na jakąś ofertę z telefonem?
Mi cały czas proponują przejście na czas nieokreślony, kosztów nie obniżę bo wszystko drożeje.krymol016 pisze: ↑04 sie 2022, 07:59Mam ten sam problem. Jakbyś się coś dowiedział, daj znaćmisz pisze: ↑29 lip 2022, 13:02Witam,
Aktualnie mam 2 numery- abonament no limit i 10giga netu. Brałem bez telefonu, za każdy płace 25zł. Umowa dobiega końca i zastanawiam się co aktualnie mógłbym uzyskać.
Z drugiej strony przydałoby się trochę więcej netu przynajmniej na jednym z numerów.
Czy jest jakaś oferta bez telefony w podobnej cenie czyli 25zł ale z większą ilością internetu?
Może uda się wyciągnąć w tej cenie więcej netaphonemaniac pisze: ↑04 sie 2022, 20:32Mi cały czas proponują przejście na czas nieokreślony, kosztów nie obniżę bo wszystko drożeje.krymol016 pisze: ↑04 sie 2022, 07:59Mam ten sam problem. Jakbyś się coś dowiedział, daj znaćmisz pisze: ↑29 lip 2022, 13:02Witam,