Dzisiejsza propozycja na kończącą się umowę terminową w marcu.
Oferty bez telefonu:
1. Taryfa M za 55 zł
2. Taryfa L za 65 zł
Powyższe propozycje identyczne jak w aplikacji.
Podziękowałem;)
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Hej, kiedy przedłużałaś umowę? Mam taką samą konfigurację 2xtel i internet 20mb na firmę i na takich warunkach z miejsca bym przedłużył. Jakiś rabat na telefon też był dostępny?Monika1982 pisze: ↑18 lut 2023, 16:58Ja mam ofertę firmową Magenta na 2 numery + internet mobilny no limit do 20mb/s. Internet współdzielony więc na każdym numerze no limit.piter210 pisze: ↑17 lut 2023, 19:06Witam,
obecnie mam trzy numery w T Mobile:
1- 30 GB - reszta no limit za 29,99 zł,
2-30 GB - reszta no limit za 29,99 zł,
3 - 30 GB - internet mobilny z Huawei 4G 3 Pro za 13,99 zł.
do tego jeszcze jakaś usługa niezużywania internetu przy youtube, netfilx itp.
w sumie za wszystko płacę 73,97 zł, kończy mi się umowa czy da się coś dobrego wynegocjować? I następne pytanie czy jeśli nie przedłużę umowy to ulegnie ona automatycznemu przesłużeniu na ty samach warunkach?
Z góry dzięki za odpowiedź.
telefon 2x 25zł
Internet 30zł
Razem 80zł netto
Ponoć nic więcej się nie dało urwać.
Nie korzystam z rabatów na sprzęt, bo nigdy u nich nie kupuję.
Oferta z poczatku roku.
Z tego co wiem to teraz nie do osiagnięca nawet przez DUK.
Internet spokojnie za 30zł
ale telefony tu już chyba 35+25zł
Jest szansa na Samsung Galaxy s23 ultra w dobrej cenie na przedłużenie? Kończy się za miesiąc?
L za 65zl + 750 rabat na telefon. Tyle udało mi się ugrać.
M za 55 zł bez telefonu, ewentualnie z telefonem Realme 9 pro z dodatkową ratą 45 zł. Miał może ktoś podobną ofertę, chyba że da się coś jeszcze wynegocjować.
Cześć wszystkim,
Poszukuje w internecie i nie mogę znaleźć . Swego czasu było coś takiego jak załącznik cenowy do ofert wymiany telefonów...... tabelka z bieżącymi telefonami i opłatami za nie ( raty, zakup itd). Posiada ktoś może aktualny taki plik? przeglądanie i konfigurowanie w necie jakoś mnie nie przekonuje, wole starą metodę, czyli porównać z kartki.
Poszukuje w internecie i nie mogę znaleźć . Swego czasu było coś takiego jak załącznik cenowy do ofert wymiany telefonów...... tabelka z bieżącymi telefonami i opłatami za nie ( raty, zakup itd). Posiada ktoś może aktualny taki plik? przeglądanie i konfigurowanie w necie jakoś mnie nie przekonuje, wole starą metodę, czyli porównać z kartki.
Cześć,Teka2007 pisze: ↑01 mar 2023, 09:02Hej, kiedy przedłużałaś umowę? Mam taką samą konfigurację 2xtel i internet 20mb na firmę i na takich warunkach z miejsca bym przedłużył. Jakiś rabat na telefon też był dostępny?Monika1982 pisze: ↑18 lut 2023, 16:58Ja mam ofertę firmową Magenta na 2 numery + internet mobilny no limit do 20mb/s. Internet współdzielony więc na każdym numerze no limit.piter210 pisze: ↑17 lut 2023, 19:06Witam,
obecnie mam trzy numery w T Mobile:
1- 30 GB - reszta no limit za 29,99 zł,
2-30 GB - reszta no limit za 29,99 zł,
3 - 30 GB - internet mobilny z Huawei 4G 3 Pro za 13,99 zł.
do tego jeszcze jakaś usługa niezużywania internetu przy youtube, netfilx itp.
w sumie za wszystko płacę 73,97 zł, kończy mi się umowa czy da się coś dobrego wynegocjować? I następne pytanie czy jeśli nie przedłużę umowy to ulegnie ona automatycznemu przesłużeniu na ty samach warunkach?
Z góry dzięki za odpowiedź.
telefon 2x 25zł
Internet 30zł
Razem 80zł netto
Ponoć nic więcej się nie dało urwać.
mnie kończy się umowa za tydzień, propozycja od T mobile wszystko 2x do góry i nikt nie potrafi powiedzieć na jakich warunkach umowa przejdzie mi na czas nieokreślony. W Play bez urządzeń 2x no limit + 120 GB oraz 100 GB internetu na osobnej karcie za 80 zł. Warunek trzeba mieć usługi w UPC.
Umowa przedłużona bez telefonu
Magenta biznes, (karta dodatkowa)
Było 30zł netto wszystko bez limitu
Jest 25zł netto wszystko bez limitu + 100 minut do UE
Magenta biznes, (karta dodatkowa)
Było 30zł netto wszystko bez limitu
Jest 25zł netto wszystko bez limitu + 100 minut do UE
Cześć. Aktualnie mam abonament z telefonem za który płacę 70zl. Pakiet 200 GB. Co można ugrać aktualnie? Oferta indywidualna
coleograf: jeśli nie masz opcji inflacyjnej, to zostaw to jak jest.
U mnie proponują:
> pozostawienie opcji 65 zł czyli nieprzedłużanie umowy - czas nieokreślony od 20 lipca 2023 (od 2 sierpnia wzrost do 75 zł/mc)
> 0 zł na pół roku, a potem 70 zł/mc
> z urządzeniem 70 zł/mc + raty za urządzenie
Dwie pozostałe opcje dotyczą umowy na 2 lata. Taryfa Nielimitowana M (no-limit na wszystko + do 30 mbps net). Obecna kwota 64,98. Do końca umowy niecałe 3 miesiące.
Czyli jest drożej niż obecnie. Mogą być delikatne zmiany wraz z tykającym zegarem końca umowy, ale nie liczyłbym na ekstra opcje. To już dobre opcje można dostać na kartę płacąc nawet o 35 zł mniej (pierwszy rok do 240 GB mies. za 35 zł, a za 45 zł/mc limit GB wzrasta do 460 GB). No i net wyłącznie na smartfonie - teraz również w ofercie na kartę.
U mnie proponują:
> pozostawienie opcji 65 zł czyli nieprzedłużanie umowy - czas nieokreślony od 20 lipca 2023 (od 2 sierpnia wzrost do 75 zł/mc)
> 0 zł na pół roku, a potem 70 zł/mc
> z urządzeniem 70 zł/mc + raty za urządzenie
Dwie pozostałe opcje dotyczą umowy na 2 lata. Taryfa Nielimitowana M (no-limit na wszystko + do 30 mbps net). Obecna kwota 64,98. Do końca umowy niecałe 3 miesiące.
Czyli jest drożej niż obecnie. Mogą być delikatne zmiany wraz z tykającym zegarem końca umowy, ale nie liczyłbym na ekstra opcje. To już dobre opcje można dostać na kartę płacąc nawet o 35 zł mniej (pierwszy rok do 240 GB mies. za 35 zł, a za 45 zł/mc limit GB wzrasta do 460 GB). No i net wyłącznie na smartfonie - teraz również w ofercie na kartę.
To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam
jak zostawię bez przedłużania to lepiej wyjdzie mi prepaid jednak...teraz w tych 70zł miałem słuchawkę (bez rat)
Witam forumowiczów,
Prośba do osób , które ostatnio przedłużały umowę na abo no-limits z pakietem internetu 10-20 GB.
Wysłałem wypowiedzenie i nie wiem co można ugrać. Dotąd opłacałem abonament w kwocie 25 zł z 10Gb internetu...Nie potrzebuję więcej. Co teraz można otrzymać , czy da radę utrzymac cenę + pakiet danych?
Z góry dziękuję za rady
Prośba do osób , które ostatnio przedłużały umowę na abo no-limits z pakietem internetu 10-20 GB.
Wysłałem wypowiedzenie i nie wiem co można ugrać. Dotąd opłacałem abonament w kwocie 25 zł z 10Gb internetu...Nie potrzebuję więcej. Co teraz można otrzymać , czy da radę utrzymac cenę + pakiet danych?
Z góry dziękuję za rady
Niecały miesiąc temu przedłużałem umowę na jednym z numerów. I abonament 30 zł 10gb na 24m. Bez telefonu.
dmj89: przecież to samo masz w T-Mobile GO (na kartę) lub jeszcze korzystniej w Heyah01 (20 GB + no-limity za 19,99). Jak można się tak dać nabrać?
To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam
Magenta Biznes
Kontrakt Dodatkowy
30 zł netto za abonament, 400 zł znizki na sprzęt;
25 zł netto za abonament, 200 zł zniżki na sprzęt
Od 16 V podobno mają byc podwyżki cen usług o 5 zł netto w T-Mobile dla firm.
Kontrakt Dodatkowy
30 zł netto za abonament, 400 zł znizki na sprzęt;
25 zł netto za abonament, 200 zł zniżki na sprzęt
Od 16 V podobno mają byc podwyżki cen usług o 5 zł netto w T-Mobile dla firm.
warto przedłużyć teraz umowę,
od 16.05 nowy cennik magenta biznes
każdy abonament (internet i podstawowy/dodatkowy) kwota bazowa +5zł netto/mc
zmiany dotyczy nowych umów i aneksów
nowość w ofercie to kontrakt podstawowy/dodatkowy plus za 45 zł netto z większymi zniżkami i limitem 11gb w eu
nowe ceny MBI (netto)
M 45 zł
L 60 zł
VIP 100 zł
M100GB 30 zł
L60Mb/s 50 zł
od 16.05 nowy cennik magenta biznes
każdy abonament (internet i podstawowy/dodatkowy) kwota bazowa +5zł netto/mc
zmiany dotyczy nowych umów i aneksów
nowość w ofercie to kontrakt podstawowy/dodatkowy plus za 45 zł netto z większymi zniżkami i limitem 11gb w eu
nowe ceny MBI (netto)
M 45 zł
L 60 zł
VIP 100 zł
M100GB 30 zł
L60Mb/s 50 zł
Za miesiąc kończy mi się abonament.
Dostałem dziś propozycję z SUK:
Opłata: 29,98 zł
No limit rozmowy, SMS, MMS.
15 GB netu
Czas: 24 miesiące
Cena i te warunki mnie satysfakcjonują. Chciałem też włączenie 5G, ale to ma być tylko w droższych taryfach (45 zł).
Zastanawiam się czy:
- jest szansa na 5G w tym abonamencie
- jest o co walczyć.
Ktoś ma doświadczenia i wiedzę?
Mam 5 dni na zastanowienie się.
Dostałem dziś propozycję z SUK:
Opłata: 29,98 zł
No limit rozmowy, SMS, MMS.
15 GB netu
Czas: 24 miesiące
Cena i te warunki mnie satysfakcjonują. Chciałem też włączenie 5G, ale to ma być tylko w droższych taryfach (45 zł).
Zastanawiam się czy:
- jest szansa na 5G w tym abonamencie
- jest o co walczyć.
Ktoś ma doświadczenia i wiedzę?
Mam 5 dni na zastanowienie się.