Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Cześć,kompleksowy pisze: ↑09 cze 2023, 11:07Generalnie męczy mnie już doładowywanie z osobna każdego numeru i pamiętanie o datach.
1. Żeby była 1 faktura wszystkie numery muszę przenieść jednocześnie? nie wiem czy się uda? Pewnie nie.TomLee pisze: ↑11 cze 2023, 18:39Oferty łączonej nie ma. Jeżeli kilka numerów jest na tą samą osobę to jest jedna łączna faktura do zapłacenia. Niższa opłata za kolejny numer jest problematyczna. Dostałem informację, że się nie należy. Może dlatego, że drugi nr jest na umowie bezterminowej. Korzysta się z zasięgu Play i Orange, jest 5G. W umowie może pojawić się klauzula inflacyjna. U mnie była na jednym numerze i teraz zamiast 15 zł płacę 17.
Pierwszy numer był przeniesiony wcześniej i nie miał klauzuli inflacyjnej w umowie, drugi nr już ją miał. Stąd taka sytuacja.kompleksowy pisze: ↑12 cze 2023, 11:13Nie do końca rozumiem sytuację w której operator nagle podnosi opłate na jednym numerze.
Pytanie czy tą droga rzeczywiście można zdobyć coś więcej na kolejne numeryKarlos20 pisze: ↑12 cze 2023, 11:21kompleksowy: zła opcja - poleciłbym najpierw pierwszy numer przenieść, aby zaadaptował się w sieci i na koncie abonenckim. Później szukaj kontaktu do lokalnego przedstawiciela Vectry, który Tobie przedstawi jeszcze lepszą ofertę niż na infolinii sprzedażowej 601601601.