zulu144dwa pisze: Wyciskanie pomarańczy na takim starterze to zapisanie się do 300GB i spełnienie warunków promocji do otrzymania kolejnych paczek 25 GB i ciągłości ważności GB w saldzie GB za doładowanie przez minimalne doładowanie 5 zł co miesiąc.
Na razie się wstrzymałem ale to pierwszy wariant dla mnie: po aktywacji 300GB (12x25GB) po każdym doładowaniu wpadnie 25 GB które przedłużą mi do 31 dni, zarówno kasę z konta głównego i GB z bonus Internetowego za doładowania.
Chciałem dzisiaj zamknąć sprawę (bez wykorzystywania wydłużeń z kolejnych dni z promek, bo muszę zająć się czymś innym ale poczekam z ciekawości, czy spełni się hipoteza Remingtona.
zulu144dwa pisze:Należy jak napóżniej w czasie uśpienia włączyć darmowy promocyjny NL lub płatny jednorazowy NL za 1 zł, albo promocyjny za 15 zł.
Interesuje mnie płatny jednorazowy NL za 1 zł i mam coś takiego w MO
"Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu + pakiet GB (wersje jednorazowe) - PROMOCJA" i tu opcja "Bez limitu + 0.5GB na 1 dzień za 1 zł". Jak rozumiem, jest to alternatywna opcja dla mnie, gdybym nie uruchomił 300GB (12x25GB) lub po jej uruchomieniu, do wykorzystania po 12 mcach, mając jakieś GB i w ten sposób mogę je tanio przedłużać (oczywiście, jeżeli nic się nie zmieni w ofercie).
zulu144dwa pisze: Przyciski trzeba umieć szukać. Często można skorzystać z kodów USSD.
W internetowym Mój Orange jest to przejrzyste, bo dostosowane do ekranów monitorów (widać całoś nawet bez przesuwania zawartości). Wszystko widać od razu dla danego numeru, zarówno na stronie PODSUMOWANIE jak i na drugiej gdy klikniesz w ZOBACZ SZCZEGÓŁY. Naprawdę musiałbym bardzo nie chcieć nie zauważyć przycisku, prostokąta z textem "
Przedłuż ważność" tuż obok GB z "Bonus internetowy za doładowania" gdy widzę "
Przedłóż ważność środków" dla konta głównego. Jest jak napisałem NIE MA PRZYCISKU a gdy się przełączę na dwie pozostałe karty to jest.
Użycie kodów USSD rozważam jak najbardziej i myślę, że zadziałają, bo w regulaminie do nich mamy:
Podstawowe informacje
1. Do przedłużenia ważności Bonusu uprawnieni są wszyscy Abonenci taryfy Orange Free na kartę.
Dzięki za uwagi.
ps. a 20GB extra działa przy każdym doładowaniu: przy 5zł daje 22,5GB (0,22zł/GB) przy 10 zł daje 25GB (0,20zł/GB)