Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
A ja liczę na to, że się wyjaśni, czemu w taryfie Play RWK doładowanie nie przedłużyło konta o rokkompleksowy pisze: ↑10 lis 2023, 20:12...numer w Play na kartę RWK ...
... doładowałem go za 5 zł . Play przedłużył mi ważność o 1 dzień Liczyłem na przedłożenie o kolejny rok
Dziwne, ale u mnie przejście do FM z PnK nie zawsze działa, za to to samo z PnK RWK robiłem już wielokrotnie - ostatnio nawet w ubiegłym miesiącu i zawsze przechodzi.babciagienia1p pisze: ↑10 lis 2023, 21:25Najpierw migracja do Play na Kartę, następnie do Faktu kodem USSD *163*12#.
To fakt - u mnie pomimo wielokrotnych zmian taryfy na FM ogranicznik nigdy nie załączył się z automatu. Za każdym razem uruchomiony ręcznie w Play24.Karlos20 pisze:Ogranicznik kosztów w Fakt Mobile może nie zadziałać automatycznie, warto to sprawdzić np. w Play24.
Polecam. Jeśli karta ma być głównie leżakiem i nie zależy ci na jakimś typowo playowym pakiecie to nic nie tracisz, a w porównaniu do PnK RWK możesz nawet zyskać (wbijając kody)kompleksowy pisze:Dziękuję koledzy, pomyślę ... chyba jednak bliżej mi do faktu bo stawki niższe