@Karlos20
Oceniłam i testowo doładowałam, przez aplikację, 200,- zł na pierwszym numerze.
W przypadku doładowań przez aplikację mobilną (pośrednik Przelewy24) nie ma bonusu +10% oraz nie ma nadwyżki 0,01 zł nad sumą doładowania jak w przypadku strony www.doladowania.t-mobile.pl (pośrednik Blue Media), czyli moje poprzednie wydłubki o obniżce kosztów trzeba skorygować z -52,38% na -50,00%. Najtańszy stary pakiet S wychodzi po 10,- zł miesięcznie (jak na razie).
------------Edycja_1------------
Oceniłam i testowo doładowałam, przez aplikację, 200,- zł na pierwszym numerze.
W przypadku doładowań przez aplikację mobilną (pośrednik Przelewy24) nie ma bonusu +10% oraz nie ma nadwyżki 0,01 zł nad sumą doładowania jak w przypadku strony www.doladowania.t-mobile.pl (pośrednik Blue Media), czyli moje poprzednie wydłubki o obniżce kosztów trzeba skorygować z -52,38% na -50,00%. Najtańszy stary pakiet S wychodzi po 10,- zł miesięcznie (jak na razie).
------------Edycja_1------------
Zastanawiam się czy T-Mobile, w swojej perfekcyjnej dokładności i profesjonaliźmie, ogarnie oddzielenie środków twardych i promocyjnych na koncie głównym... Może ktoś sprawdzi, ryzykując stratę 20,- zł... W przypadku migracji, "stratę" tylko całości bonusu.