@Czlowiek_z_Zelaza
MB z kodów z gazety schodzą przed GB z bonusu 200/20/60+RWK.
MB z kodów z gazety schodzą przed GB z bonusu 200/20/60+RWK.
Faktycznie przychodzą z opóźnieniem ponad 10min 2 sms potwierdzające włączenie, bo sms o zleceniu benefitu natychmiast, ale on nic nie zmienia w systemie.MariuszY pisze: ↑14 gru 2023, 08:24Dzisiaj na 5-ciu numerach, na których wbijam kody "benefit zlecony..." (pierwszy sms) przychodzi normalnie, ale drugiego sms'a brak, a zawsze przychodzi minutę, dwie po pierwszym. Trzeci sms nie przychodzi przed godz. 9, więc może wtedy wskoczą razem, ale... Czyżby przymiarka Play do czyszczenia zasobów?
Zwracajcie uwagę czy pakiet wszedł na Wasze konta.
Nie wiem w co oni w tych salonach grają,ale w dwóch z nich Odp: kart nie mamy,nie przeniesiemy numeru itp. Poprosiłem o SIM Playa na kartę z przeniesieniem numeru,nagle okazało się,że można przenieść bezpośrednio do Faktu. Wcześniej było to "niemozliwe". Tak,jakby nie chcieli przenosić numerów do Faktu.babciagienia1p pisze: ↑22 lis 2023, 17:32@Czlowiek_z_Zelaza
To kłamstwo. Teraz karty SIM są uniwersalne i są formatowane do Faktu lub Playa w systemie.
1) Możesz próbować "udać Greka" i zadzwonić na infolinię Faktu z prośbą o dostarczenie kart do konkretnego punktu.
2) Możesz przenieść "na okrągło" via Play, ale wtedy pewnie pozbawisz się możliwości reklamacji braku bonusa 200/20/60+RWK.
Ja raczej znam odpowiedź. Bo im się nie chce w sensie nic z tego nie mają. Wolą tracić energię na wciśnięcie "atrakcyjnej oferty" za co mają bonus niż tracić czas na przeniesienie nr. Widziałem kiedyś jak kobita urabiała faceta na ubezpieczenie telefonuNie wiem w co oni w tych salonach grają,ale w dwóch z nich Odp: kart nie mamy,nie przeniesiemy numeru itp. Poprosiłem o SIM Playa na kartę z przeniesieniem numeru,nagle okazało się,że można przenieść bezpośrednio do Faktu. Wcześniej było to "niemozliwe". Tak,jakby nie chcieli przenosić numerów do Faktu.