marcinez pisze: ↑04 gru 2023, 15:55
Mam telefon który używam wyłącznie do nawigacji samochodowej.
...
Szukam takiej oferty że będę w razie wyjazdu będę miał dostęp do danych w telefonie używanym tylko do nawigacji.
Tak sobie myślę że do sporadycznego korzystania mógłbyś w swoim zwykłym telefonie udostępnić internet na telefon z nawigacją i nie byłaby potrzebna dodatkowa karta z internetem.
Natomiast waracając do jednego z zaproponowanych rozwiązań Karlosa to coś tu nie chce pasować.
>starter promocyjny ze strony Orange to rozumiem, chodzi o ten 'Starter Orange 5" ze strony orange
>zasilenie 6x po 5 zł = 135 GB Każde doładowanie daje po 20GB czyli po sześciu doładowaniach mamy 120GB. Na start 2GB i 6GB czyli razem 128GB.
Brakuje 7GB do 135.
>Przedłużamy środki za 29 zł = mamy 1 zł + 135 GB na rok czasu to rozumiem że wystarczy
przedłużenie ważności GB na rok: *101*365# czy trzeba przedłużyć całość a nie tylko GB czyli koniecznie
105*365# aka 'więcej czasu na wszystko' (oba USSDeki kosztują po 29zł pobierane z konta)
>Włączamy 100 GB w Mój Orange to rozumiem że będzie opcja po zalogowaniu się w MO
>wysyłamy 300GB na 811 z tego będzie 25GB
>TAK na 80290 z tego będzie 200GB
>Łącznie będzie do wykorzystania aż 460 GB na rok czasu podsumowując wszystko się zgadza tylko brakuje tych 7GB.