Działa jeszcze 300 gb 12 x 25 gb dla nowych ?
@BOBOLI
300 GB (12x25 GB) nadal działa
https://dokumenty.orange.pl/bw/dokument ... 41d379c7bd
Nic nie trzeba robić tylko zapewnić środki na automatyczne odnowienie minimum 30 zł (5 zł automatyczny kredyt). To bym na początek zrobił, bo nie wiadomo czy kolejna paczka 400GB nie zostanie przyznana. Można też ręcznie najkorzystniej w aplikacji MO przedłużyć cykliczny.
Ad1) Samodzielna aktywacja w MO podwoi 25 GB w NL, automatyczna da tylko 25GB w NL.mateo1995 pisze: ↑03 maja 2024, 15:10A jeśli chce niekoniecznie najtaniej ale pewnie i bezobsługowo bez pamiętania o czymkolwiek? Nie mam do tego głowy a niechce stracić dostępu do internetu w domu pod moją nieobecność. Czy możesz odpowiedzieć mi na pytanie wprost?
1. Czy no limit rozmów, smsow, 25GB(+ za doladowanie) za 35zl raz wlaczony jest ważny ciągle jeśli tylko są zapewnione środki na koncie i odnawia się co miesiąc. Tego nie trzeba ponownie aktywować?
2. Czy to co widzę na załączonym zrzucie ekranu. Ważność pakietun do 03.06.2024 jest terminem do którego ważny jest 4800GB /rok? Czy przed tą data można aktywować 5400GB/rok i zapomnieć o obsłudze oferty na kolejny rok?