Cześć wszystkim, jestem jeleniem, który przez kilka ostatnich lat płacił "jak najtańszy abonament", bo wyparłem ze swojej świadomości opcję na kartę. Kończy mi się abonament i szukam najlepszej dla siebie opcji, prawdopodobnie na kartę. Przejrzałem ileś tematów tutaj i nie ukrywam, skomplikowane to wszystko się wydaje, pewnie w odpowiedziach będę zadawał głupie pytania, ale liczę na wyrozumiałość
0. Przede wszystkim chciałbym zachować obecny numer, który mam w play.
1. Chciałbym jak najtaniej mieć długo ważne konto do poł przychodzących, wychodzące niezbyt mi są potrzebne.
2. Potrzebowałbym do 6gb internetu miesięcznie, zazwyczaj mniej, więc jeśli to jakoś może się zbierać, to pewnie jakieś pakiety bym mógł dokupować w razie potrzeby. A biorąc pod uwagę ważność konta, to fajnie jakby nie zjadło mi środków na koncie czy coś
Jestem tym jełopem, co daje sobie wcisnąć umowę przez konsultanta w salonie, także byłbym wdzięczny za dorzucenie instrukcji, jak załatwić sprawę
Z góry dzięki za pomoc
0. Przede wszystkim chciałbym zachować obecny numer, który mam w play.
1. Chciałbym jak najtaniej mieć długo ważne konto do poł przychodzących, wychodzące niezbyt mi są potrzebne.
2. Potrzebowałbym do 6gb internetu miesięcznie, zazwyczaj mniej, więc jeśli to jakoś może się zbierać, to pewnie jakieś pakiety bym mógł dokupować w razie potrzeby. A biorąc pod uwagę ważność konta, to fajnie jakby nie zjadło mi środków na koncie czy coś
Jestem tym jełopem, co daje sobie wcisnąć umowę przez konsultanta w salonie, także byłbym wdzięczny za dorzucenie instrukcji, jak załatwić sprawę
Z góry dzięki za pomoc