amigo007 pisze: ↑01 lip 2024, 22:31
Wczoraj ku swojemu zaskoczeniu okazało się, że nie mogę więcej zarejestrować numeru na kartę sms-em. Chociaż po sprawdzeniu na infolini, mam obecnie na siebie zarejestrowanych 11 numerów.
Na mnie stoi w Plusie aktualnie setka numerów i większych problemów z ich rejestracją nie miałem. Inna sprawa, że tylko 1 rejestrowałem poprzez sms - całą resztę w punktach stacjonarnych (głównie Żabki).
amigo007 pisze:
Ps. trafił mi się jakiś starszy starter leżak. Jeszcze mam internet z innego numeru. Tego jeszcze nie potrzebuję. Na starterze mam napisane aktywacja do 20-07-2024. Czy jak numer jest już zarejestrowany na mnie. To jeśli numer pierwszy raz odpalę później, to czy on normalnie zadziała?
Startery Plusa odpalałem przeterminowane o 2-3 tygodnie. W tej sieci znam osobiście przypadek dwumiesięcznej zwłoki w tej kwestii. Generalnie jednak nie ryzykowałbym - szkoda kasy na starter, bo reklamacji nikt tobie nie uzna w takiej sytuacji. Chyba, że są jakieś szczególne korzyści z opóźnianiem aktywacji. Tak więc rozważ to sam.