babciagienia1p pisze: ↑25 cze 2024, 09:08
@MariuszY
Jeśli nie masz żadnych zapomnianych
pakietów za polecenie,
klubu kibica lub
blikomanii, faktycznie sytuacja jest dziwna...
Zapomnianych pakietów nie mam - o wszystkich uruchamianych wcześniej wiem i wszystkie one zostały wcześniej skonsumowane -
Ukraina 10GB,
za polecenie 5GB,
klub kibica 25GB = 40GB. Wszystkie one widoczne były/są w aplikacji i pod kodami ussd. Wszystkie one zostały wyzerowane. Natomiast dane z pakietu
Kumulacja przypisanego do
Bezlimitu 35GB stoją w miejscu, chociaż w billingu ruch jest wykazywany.
KC-KARLOS pisze:Tak, jak pisałem wcześniej, odpowiedzialnym za taki stan rzeczy jest... "wieczysty" pakiet GB pod *136# z promocji typu 6400 itp, która może się uruchomić wraz z promocyjnym no-limitem. One schodzą jako pierwsze, powodując niezjadanie środków z innych pakietów.
Możliwe jest też zawieszenie rozliczania środków, często ma to miejsce. Niestety, to potem się mści padaką internetu w nocy na kilka godzin.
Promocji
6400,
4800, ani żadnej innej w typie "12 razy po..." nie uruchomiłem do tej pory i żadna nie jest widoczna jako włączona. Formalnie neta mam tylko z pakietu BEZLIMIT 35GB kumulacja, a ten nie wykazuje zużycia. Zawieszenie rozliczania - w sumie to możliwe. Dowiem się jeśli uda mi się zużyć te 35GB z bezlimitu przed aktywacją innej usługi internetowej (co może być trudne).