5 pkt zaladowany przed "klubem kibica" - ale to grosze , #9346 juz bylo wbite., pkt 6 - te 4 kody, wbijac juz teraz czy lepiej przed ostatnimi 72h?babciagienia1p pisze: ↑26 lip 2024, 19:27
Czas szybko mija. Za oknem zmieniają się pory roku. Instrukcja, co nieco, zdezaktualizowała się...
Przed pkt.5 - klub kibica 25 GB. https://api.plus.pl/file/files/file/ima ... Kibica.pdf
Pkt. 5 wykonaj nie później niż 888 godzin od przeniesienia numeru do Plusha.
Pkt. 6 zacznij od USSD *136*11*6400#.
Jak dostaniesz 900 GB, wtedy szybko po sobie, bez czekania na paczki GB, *136*11*4800#, *136*11*2000#, *136*11*1500# i czekaj na efekty...
- Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
xperia09: tak przed ostatnimi 72h, jak pisała @babciagienia1p - odpalisz je jak wszystko z tego wykorzystasz - im szybciej to zużyjesz, tym bardziej na tym skorzystasz.
To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam
KC-KARLOS pisze: ↑26 lip 2024, 18:52pingpong123a: czy z promo kasy kupisz RWK? Bo mi się wydawało, że nie. I dzięki za info, to ciekawy starter na kolejną dawkę neta "bezterminowego".Na Plushu po zasileniu za 10 zł wpadło 500 GB "Kumulacja". Więcej pisałem w poście o promocji z MOL POLSKA >> viewtopic.php?p=1175317#p1175317Można za to "poćwiczyć" wysyłanie sms-ów-a o treści ZGODA na 80087. Wcześniej trzeba zasilić 10zł. Warto...@babciagienia1p: to jest już subskrypcja, więc włączy się piorytetowo, gdy system wykryje podpiętą kartę płatniczą, awaryjnie z kasy na koncie może ją odnowić, nic nie było mowy o promo środkach w regulaminie subskrypcji.Czy da się na tym starterze włączyć pakiet L+Disney (BL+30GB) w ramach promocji 100,- zł?
Ostatnio zmieniony 26 lip 2024, 20:59 przez Quwejt, łącznie zmieniany 2 razy.
@babciagienia1p ...sprawdzałem. Inne pakiety warto aktywować przez webową wersję iplus.pl.babciagienia1p pisze: ↑26 lip 2024, 18:59
W regulaminie pakietu L+Disney są dwie ceny - 55,- zł dla subskrypcji i 65,- zł bez subskrypcji.
@Quwejt pisze, żenie da się włączyć pakietu L+Disney. Zakładam, że sprawdził.
Na zwykłym starterze przy najtańszym przedłużeniu na 10 dni (1zł+4zł bonus) zawsze był błąd o braku środków. Tutaj przy RWK z promo kasy może być tak samo.
Już za niedługo Plus doładuje pierwszy pakiet danych za medal Polski na olimpiadzie - za srebro należy się 10 GB.
To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam
pingpong123a pisze: ↑26 lip 2024, 15:35...znalazłem starter z napisem "100 zł na start". Kasa jest w formie pakietu kwotowego na 30 dni i działa na włączenie pakietów. Nie ma ograniczenia na rozmowy i smsy po cennikowej stawce...
Czy jesteś pewien? Czyżby kolejna nieszczelność? Z regulaminu wynikałoby, że nie można wykorzystywać stu złotych na aktywację pakietów, tylko na rozmowy i SMS-y według cennika.
https://www.plus.pl/documents/16/167383 ... -Karte.pdf
---------Edycja_1---------
Chyba, że po doładowaniu konta głównego do wartości pakietu, kwota jest pobierana z promocyjnego, a doładowanie na głównym zostaje?
Tyle, że to nie ma większego sensu, oprócz działania na dłużej i obniżenia kosztów kolejnych pakietów o - łącznie - 100,- zł lub występowania o zwrot kasy, z konta głównego, po wyczerpaniu promoZł na pakiety...
Drodzy, wpadają już pierwsze pakiety 10 GB za polskie srebro na olimpiadzie. Lecą do salda *121# i są zużywane piorytetowo - jako pierwsze, pomimo aktywnych GB bezterminowych oraz kumulacyjnych. Wkrótce się przekonamy, czy kolejny medal skumuluje GB z poprzedniego pakietu - patrząc na saldo kumulacyjne pod 121 środki się zsumują i ustawi się nowa 30-dobowa ważność.
@KC-KARLOS
Czy 10 GB za medal wydłużyło ważność 25 GB z pierwotnej aktywacji promocji?
Czy 10 GB za medal wydłużyło ważność 25 GB z pierwotnej aktywacji promocji?
babciagienia1p: nie. To osobne salda. Pakiet startowy kibica ląduje pod 136.
Żadna luka to nie jest jak w przypadku "wieczystych" GB, skoro o możliwości wykorzystania 100zł na pakiety pisze na opakowaniu razem z kodami na włączenie Bezlimitów . Kod QR z opakowania kieruje do https://www.plus.pl/starter-100zl . Regulaminu do startera z możliwością włączenia pakietów nie znalazłem.babciagienia1p pisze: ↑29 lip 2024, 09:50Czy jesteś pewien? Czyżby kolejna nieszczelność? Z regulaminu wynikałoby, że nie można wykorzystywać stu złotych na aktywację pakietów, tylko na rozmowy i SMS-y według cennika.pingpong123a pisze: ↑26 lip 2024, 15:35...znalazłem starter z napisem "100 zł na start". Kasa jest w formie pakietu kwotowego na 30 dni i działa na włączenie pakietów. Nie ma ograniczenia na rozmowy i smsy po cennikowej stawce...
@pingpong123a
Regulamin jest w tym linku:
Czy udało Ci się aktywować jakiś pakiet bez doładowania?
Regulamin jest w tym linku:
Czy udało Ci się aktywować jakiś pakiet bez doładowania?
@babciagienia1p
Próbowałem bezlimit za 40zł i 30 zł pobrało z wirtualnej kasy bez jakiekolwiek doładowania. Dodatkowo posiadanie więcej niż 1 bezlimitu jednocześnie jest możliwe, wajchowy nie blokuje.
Próbowałem bezlimit za 40zł i 30 zł pobrało z wirtualnej kasy bez jakiekolwiek doładowania. Dodatkowo posiadanie więcej niż 1 bezlimitu jednocześnie jest możliwe, wajchowy nie blokuje.
Coś pięknego, kolejny medal! Tym razem brąz dla dziewczyn-szpadzistek! Cieszymy się z ich szczęścia, a Plus za niedługo doładuje nam kolejny pakiet internetu - 5 GB.
UPDATE: 519 MB wpadło zamiast 5 GB... nieładnie Plus... nieładnie. I to jeszcze jako osobny pakiet rozliczany po pakiecie 10 GB za srebro.
UPDATE: 519 MB wpadło zamiast 5 GB... nieładnie Plus... nieładnie. I to jeszcze jako osobny pakiet rozliczany po pakiecie 10 GB za srebro.
Plush
@KC-KARLOS
U mnie też 519 MB, ale za to 25 GB z paczki startowej zaczęły schodzić przed wieczystymi. Moje 519 MB nietknięte.
@KC-KARLOS
U mnie też 519 MB, ale za to 25 GB z paczki startowej zaczęły schodzić przed wieczystymi. Moje 519 MB nietknięte.
babciagienia1p: zgadza się, priorytetowe są teraz pakiety "olimpijskie".
Ale za ten brąz powinni prawidłowo włączyć pakiet - nie 0,5 GB a 5, bo tyle się należy. Niestety, rozliczane osobno.
Ale za ten brąz powinni prawidłowo włączyć pakiet - nie 0,5 GB a 5, bo tyle się należy. Niestety, rozliczane osobno.
Dostałem SMS ,że dano mi 5 GB,jednak pod *136# nie widać ich a netu ubywa tylko z tych wcześniejszych 25 GB za ''KIBICUJE''.
PiotrG-dz: bo ich przyznanie trochę potrwa.
Tymczasem... Mamy BRĄZ!!! Wioślarze wywalczyli trzeci medal. Wpadnie za niedługo kolejne 5 GB, oby wszystko włączyli jak należy.
Tymczasem... Mamy BRĄZ!!! Wioślarze wywalczyli trzeci medal. Wpadnie za niedługo kolejne 5 GB, oby wszystko włączyli jak należy.
Za medale są pod *121#
Dostałem SMS, że dano mi 5GB ważne do 29.08.24 a *121# pokazuje oddzielnie info o 5GB ważne do 29.08.24 hh:mm:ss i poniżej pierwsze 10GB ważne do 28.08.24 hh:mm:ss. Czyli się nie sumują i starsze GB nie przejmują ważności nowszych, najpierw zejdą 10GB, potem 5GB itd. Szkoda, liczyłem na sumowanie.
Ciekawe jak będzie wyglądał SMS gdy pojawia się kolejne medale i kolejne, chyba będzie wtedy strasznie długaśny. Miejmy nadzieję, że to błąd, jak te 0,5GB o którym napisaliście i naprawią, będzie się sumowało.
edycja-1
Doczytałem SMSa: "Pakiet 5GB za medal (519 MB)..." czyli błąd jeszcze trwa.
Ostatnio zmieniony 31 lip 2024, 22:17 przez abrams, łącznie zmieniany 1 raz.