babciagienia1p pisze: ↑31 sie 2024, 17:27Prawdopodobnie, jak to w Playu, regulamin został zmieniony cichcem.
Play zazwyczaj pisze, że regulamin z dnia takiego, ze zmianami z takiego.
Aktualny PDF jest z października 2020 - może to jakiś trop.
babciagienia1p pisze: ↑31 sie 2024, 17:27Prawdopodobnie, jak to w Playu, regulamin został zmieniony cichcem.
Szanowna Pani,
dziękuję za zgłoszenie, które dotyczyło aktywacji promocyjnego pakietu z gazety Fakt.
Otrzymałam je 07.09.2019 roku za pośrednictwem Infolinii Fakt Mobile.
Szczegóły zgłoszenia:
Uprzejmie informuję, że dokładnie zapoznałam się z treścią zarejestrowanego zgłoszenia oraz sytuacją na Pani numerze telefonu.
Najmocniej przepraszam za niedogodność, która wystąpiła w trakcie aktywacji pakietu 10 minut z gazety Fakt.
Chciałabym wyjaśnić, iż promocyjne pakiety z gazety Fakt są ważne na 7 dni.
Zgodnie z regulaminem użytkownik dla jednego numeru telefonu w ramach usługi może mieć aktywny jeden Pakiet w tym samym czasie, wobec czego Pakiety nie podlegają kumulowaniu.
Podsumowanie zgłoszenia:
W związku z powyższą informacją chciałabym wyjaśnić, że nie mam możliwości, aby przychylić się do Pani oczekiwań pod względem zwrotu skonfiskowanych minut.
Mam nadzieję, że informacje, które przedstawiłam, są dla Pani pomocne.
Jesteśmy także do Pani dyspozycji pod numerem 799599999.
Z poważaniem,
A… K…
Obsługa Klienta Fakt Mobile
Z ciekawości poszukałem (po polsku ) w archiwum internetu i najstarsza wersja strony FM z regulaminami jest z 27-07-2017.
Dzięki za podpowiedź - faktycznie *163*12# naprawiło apkę Play24 [środki nadal są ważne do 19.09.2025], ale dla świętego spokoju i tak doładowałem po 5, aby w razie kłopotów reklamować, że "przecież doładowałem, a każde doładowanie miało dawać rok ważności konta".kszaq pisze: ↑28 sie 2024, 21:36rymi: w wątku o aplikacji Play24 pisaliśmy o tym błędzie - nieprawidłowym wyświetlaniu taryfy w Play24 po zmianie przez konsultanta. Wpisz na tych numerach *163*12#, dostaniesz SMS o przeniesieniu do taryfy Fakt Mobile, a ważność konta nie zmieni się wobec tego, jaką teraz naprawdę masz. Odczekaj 1 dzień i na podstawie informacji o ważności konta decyduj czy doładować czy nie.
Jeśli tak się sprawy mają to widzę coraz mniej miejsca dla karciarzy w ofercie Play, bo w uczciwość twierdzeń o przejściowych, niezamierzonych problemach ze zmianą taryfy jakoś nie wierzę.Remington pisze: ↑31 sie 2024, 13:22W totalnej Tak jak już pisałem kilkakrotnie - Play chętnie by już podniósł ceny w FM, ale zapewne ogranicza ich dowolność umowa z wydawcą gazety. Możemy się więc spodziewać jednego z dwojga - albo uzgodnienia podwyżek między nimi, albo wręcz wypowiedzenia umowy i zamknięcia co-brand’u tak jak było z RBM (kto wie, wypowiedzenie może już przecież biec). Nie znamy bowiem stosunku Iliad do takich form partnerstwa (Virgin to inna bajka).babciagienia1p pisze: ↑31 sie 2024, 11:58Odnoszę wrażenie, że oferta Faktu jest w lekkiej opozycji do ostatnich zmian w Playu...