A tak oto wyglada lista moich telefonów"
1.
Sagem MC 959 Pierszy telefon,nawet nie taki zły. Dziwnie pisało się smsy, bo aby aby wybrać na literkę c trzeba było przytrzymać 2 a nie kliknać ją 3 razy tak jak w większości telefonów. Niestety któregoś pieknego dnia padł i już nie wstał
Po tej awarii nadawał się tylko na zabawkę dla dziecka
2.
Sony CMD-J5 Mói pierwszy telefon z polifinicznymi dzwonkami
Niestety troszkę za ciche były i w większym chałasie nie dało się go usłyszeć. Ogólnie wspominam go bardzo miło, zero problemów i niespodzianek. Niestety moja mania rozkręcania wszystkiego co się da zabiła głośniczek w teleonie i troszkę utrudniało to korzystanie z niego
3.
Siemens M55 Zakochałem się w tym telefonie od pierwszego wejrzenia
Któregoś pieknego dnia nadarzyła się okazja i udąło mi się go kupić, od tej pory zaczęła się moja przygoda z Siemensami która trwa do tej pory. Nigdy na niego nie narzekałem, sprawował się świetnie i dalej się świetnie sprawuje, ale już nie w moich rękach.
4.
Siemens C65 Kolejny telefon z serii Siemensa. Ledwo pojawił się u nas w salonach już go mialem (taki zbieg okoliczności, bo w rodzinie postanowili kupić sobie kolejny abonament). Początku małe problemy z softem, ale wiedziałem, że zaparaz będzie update softu i problemów nie będzie. Narzekać się nie dało na niego, jedyne co to to, że wbudowany aparat nie był zbyt rewelacyjny.
5.
Siemens M65 Ostatni mój telefon, kupiony około 2 tygodni temu. Ogólnie jestem zakochany w serii M Siemensów więc pewnym było, że muszę go mieć
Zadowolony jestem z niego w 100%.
6. ??? Ale na pewno Siemens