Prosze, napiszcie tutaj cos o tym telefonie jakie ma wady i zalety.Moze ktos go ma albo sie nim bawil??!!
- Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
na poczatku myslalem ze ta klawiaturka bedzie bardzo fajna, ze sie lepiej bedzie pisalo....tak bardziej bedzie przypominac 5510 bo klawisze sa tak ustawione po dwoch stronach...ale nie mialem jej nigdy w rekach wiec teraz nie wiem... rozmawianie nim pewnie tez nie jest wygodne, ale chyba sie zdam na twoje zdanie.bo mi bardziej zalezy na sesemesach, mniej na rozmowach..a ,,bawiles" sie juz nia?miales w rekach czy powolujesz sie na zdaniu innych?i jak sie przez nia rozmawia?slyszy sie wyraznie?
Ja osobiscie bym bral nec e616v, telefon do sieci 3G wideorozmowa ekstra zdjecia filmy mp3 19MB z mozliwoscia zeiekszenia do 128 fajnie sie pisze latwy w obsludze (sam mam nec i nie nazekam) tylko jedyny niewielki minus-dla kogos kto nie zna anglielskiego- to ze nie ma polskiego menu.
Nie zgodzę się, mono do stereo ma się tak, jak jazda Maluchem do jazdy Mercedesem. Co do samej Nokii 3660 - phonik jest bardzo fajny i w sensownej cenie. Gdybym miał kupić używaną słuchawkę, sam brałbym go BARDZO poważnie pod uwagę. Oprócz tego pomyślałbym także o Motoroli E398, Siemensie SX1, Sony-Ericssonie K700 i Nokii 6600. Telefony są w podobnych cenach, o podobnych możliwościach (wiem, wiem bynajmniej nie są identyczne ). Natomiast Nokię 7600 omijałbym szerokim łukiem...ja bym ja mimo wszsytko wybral- dzwiek mono to znowu nie jest jakies super ograniczenie,
The higher, the fewer!
Mi też ta 7600 się nie podoba.Ten telefon zamiast włożyć do kieszeni to da się go jedynie włożyć do dużej torby
.::d(-_-)b::.
posiadam telefon nokia 7600 i nie narzekam telefon jest bardzo dobry a do klawiatury wystarczy sie przyzwyczajic pozniej sms ida gladko funkcje tez ma dobre 3g streaming mp3 najbardziej ty brakuje karty pamieci ale po dobrym skonwertwoaniu mp3 moze sie ich troche zmiescic pozaty dobry aparat folmy do 5min na innmy sofcie nawet ladnie wygladaja teledyski tez fajnie jednym slowem udany telefon dobry dla ludzi ktorzy chca sie wyrozniac
p.s i niepiszcie ze ma beznadziejna klawiature jak pisaliscie na niej jeden raz !!!
p.s i niepiszcie ze ma beznadziejna klawiature jak pisaliscie na niej jeden raz !!!
carpie diem