Kupiłem niedawno ten telefon i parę rzeczy mnie w nim rozczarowało. np. to że nie można nagrywać ani odtważać filmów video choć na wszystkich stronach pisze że można, nie można przesyłać gier java ani przez bluetootha ani z komputera przez kabel. Jeżeli ktoś z was ma ten telefon dłużej i zna się już trochę na nim to czy mógłby napisać mi czy faktycznie nie można robić wyżej wymienionych rzeczy na nim czy ja jeszcze do tego nie doszedłem.
- Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Mam wgrane sterowniki i program do wgrywania aplikacji na telefon, który dostałem w komplecie. No ale na te 1.5 mb pamięci wewnętrznej raczej żadnego filmu nie wgram, a na karte nie wiem do jakiego folderu zrzucić (próbowałem do wszystkich i nic, nie da sie) I mam jeszcze jeden problem kolega przesłał mi grę bluetoothem i na telefonie nigdzie jej niema tylko jast w tym programie do wgrywania a z tamtąd nie da się usunąć (wyskakuje jakiś błąd) A ta gra zajmuje mi pamięć wew w telefonie. Dzięki za pomoc.
Słuchajcie, ja mam pytanko. Moja mama kupiła ten telefonik miesiąc temu, dzisiaj przy ładowaniu wyświetlił jej komunikat że bateria jest uszkodzona czy ktoś mi może podpowiedzieć co można z tym zrobić ??? Z góry dziękuję za pomoc, bo mamusia moja już ma stresa że jej ukochany telefonik nawalił.