- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Jesli masz taka mozliwosc to masz szczesie. Ja niestety mam umowe do grudnia, a szczerze mowiac jedna idea jest dla mnie bardzo dobra oferta. Mogliby zmniejszyc ceny uslug i telefonow, wtedy byloby jeszcze lepiej...
eeeetam mylicie się przeglądając tę ofertę to praktycznie dużo się nie zmieni bo usługa "Wszyscy i na Wszystko" to tak jak w JI kwota deklarowana jaką wybieramy a "Orange i Stacjonarne" to tak jak w JI pakiety na rozmowy w sieci a teraz bedzie nawet lepiej bo w JI są osobne pakiety na rozmowy i smsy a tu jest to razem i jak komuś zależy tylko na rozmowach w sieci to bierze "Orange i Stacjonarne" co w JI było niemożliwe a napewno jeszcze stawki będą niższe niż w JI więc wszytsko wychodzi lepiej czyli pomarańczowo
A ten kto wygra stawia alko dla całej dorosłej częsci forum!WitekT pisze:O to, czy 10. paźdzernika wejdzie przenośność numerów. Dokładne warunki tego zakładu są gdzieś na forum - przy okazji poszukam i rzucę linka. Zakład był, z tego co pamiętam, o jakiś dobry alkohol.
"And one more thing..."
frasio pisze:Kiedy ma urodzinki?
P.S.: No i ma trochę racji bo jak ty tam przyjdziesz to z tej kolekcji nic nie zostanie .
SirmarK ma juz nie dlugo
chcialem tez zdementowac ze Witka nie zapraszalem.. nawet raz wpadl do mnie na impreze i byl chyba cale 15-20 minut
--
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew