- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Z tego co widzę oferta pre-paid bardzo przyjemna tj. 60 gr. za minutkę do wszystkich sieci i 15 gr. za SMSa. Ciekawe co pokaże w związku z tym konkurencja. Powstaje jednak pytanie - kiedy można się spodziewać jakiś ruchów Plusa i Ery na poletu pre-paidów jeżeli już stawki zostały ogłoszone
PS. Pytanie na marginesie. Otóż czy Orange odchodzi od wszelakiego rodzaju pakietów w pre-paidach? A może te połowiczne ceny tj. 60 gr. i 15 gr. to tylko wierzchołek cenowej góry lodowej?
PS. Klienci Idei a dokładniej rzecz ujmując POPa mogą być zawiedzenie... Zabrali 1 gr. za SMSa w sieci
Pozdrawiam serdecznie.
PS. Pytanie na marginesie. Otóż czy Orange odchodzi od wszelakiego rodzaju pakietów w pre-paidach? A może te połowiczne ceny tj. 60 gr. i 15 gr. to tylko wierzchołek cenowej góry lodowej?
PS. Klienci Idei a dokładniej rzecz ujmując POPa mogą być zawiedzenie... Zabrali 1 gr. za SMSa w sieci
Pozdrawiam serdecznie.
Konferencja to kich, nie podali prawie nic prócz Orange GO! Na GOL podali ze 60gr to wew sieci a 80gr poza.
Podobno o 16:30 w RMF FM ma być przedstawiona oferta z cenami ale mozliwe ze to powiedzieli bo myśleli ze sie dowiedzą czegoś wiecej na konferencji
Podali chyba tylko z Twojego planu jedna cene "od 35gr" to znaczy ze to bedzie cena przy pakiecie za 100zł, to w TAK-TAKu mam 29gr.
Myślałem o wziecu telefonu sprzedaniu i posiadaniu 2 letniego abonamentu za darmo, ale ceny tych telefonów mogą być niskie seagem myx6-2 moze mic słaba cene - w komisach nie chca tego za bardzo brać, z philipsami bedzie podobnie. K600 pewnie bedzie miał raczej wysoką cene. Dodatkowo wszystkie telefony maja wgrane Orangowe oprogramowanie co moze obnizyc cene przy odsprzedazy, ale na szczegóły trzeba bedzie jeszcze poczekać.
Podobno o 16:30 w RMF FM ma być przedstawiona oferta z cenami ale mozliwe ze to powiedzieli bo myśleli ze sie dowiedzą czegoś wiecej na konferencji
Podali chyba tylko z Twojego planu jedna cene "od 35gr" to znaczy ze to bedzie cena przy pakiecie za 100zł, to w TAK-TAKu mam 29gr.
Myślałem o wziecu telefonu sprzedaniu i posiadaniu 2 letniego abonamentu za darmo, ale ceny tych telefonów mogą być niskie seagem myx6-2 moze mic słaba cene - w komisach nie chca tego za bardzo brać, z philipsami bedzie podobnie. K600 pewnie bedzie miał raczej wysoką cene. Dodatkowo wszystkie telefony maja wgrane Orangowe oprogramowanie co moze obnizyc cene przy odsprzedazy, ale na szczegóły trzeba bedzie jeszcze poczekać.
Nie chcę krakać ale chyba to czekanie na kolejne newsy ze świata Orange chyba nie przyniesie wiele sensacji... Zobaczcie jakie były spekulacje w przypadku oferty pre-paid w pomarańczce. Sami widzicie teraz, że większość z nas czuje jakiś niedosyt. Ja rozumiem, że jeszcze nie wszystko na tym gruncie zostało ujawnione ale pierwszy efekt wcale nie jest oszałamiający - przynajmniej ja tak to odczuwam.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ludzie jeżeli to jest prawdą to czas zmienić sieć i iść do Plusa lub Ery
Tragedia praktycznie niewiele się zmieniło.
I te bezsensowne tajemnice i co jak sie dowiem o taryfach dzisiaj to co Orange zbanakrutyje !!!??? Żenada gorzej niż w Rumuni. wprawdzie musimy poczekać do oficjalnego cennika ale jeżeli te przecieki są prawdziwe to tylko czekam na pażdziernik i możliwość przejścia do operatora z zachowaniem numeru. I przejde tam gdzie będzie taniej i niestety to nie bedzie ORANGE
Ahuj pokazał nam .................
I te bezsensowne tajemnice i co jak sie dowiem o taryfach dzisiaj to co Orange zbanakrutyje !!!??? Żenada gorzej niż w Rumuni. wprawdzie musimy poczekać do oficjalnego cennika ale jeżeli te przecieki są prawdziwe to tylko czekam na pażdziernik i możliwość przejścia do operatora z zachowaniem numeru. I przejde tam gdzie będzie taniej i niestety to nie bedzie ORANGE
na GOL-u dali link do nowej reklamy Orange (http://www.gsmonline.pl/download/files/ ... 90_sek.mpg)
jak na moj gust pierszwa byla lepsza
jak na moj gust pierszwa byla lepsza
tomaszek pisze:Ludzie jeżeli to jest prawdą to czas zmienić sieć i iść do Plusa lub Ery
czyli jedna idea lepsza??
nie podobają mi sie te pakiety - poczekam aż oficjalnie coś powiedzą
Tak z tych informacji, które podaliście o prawdopodobnie nowych abonamentach i pakietach to najbardziej odpowiadają mi połączenia z pięcioma numerami za 40 złotych lub darmowe wieczory i weekendy po godz. 22 do 9 rano oraz w weekend! Jak narazie oferta taka sobie. Zobaczymy jakie jeszcze informacje będą w poniedziałek. Orange dużo może nadrobić cenami telefonów w promocji. Dobrze, że zostanie POP. Mam nadzieję, że zlikwidują jedną JInK. Bo nie przedstawiała nic ciekawego!
"And one more thing..."