Użytkownik
JacekS
bo tak jest...samsung dzielnie goni liderów SE i Nokie, jest to kolejna alternatywa dla różnego typu odbiorcy! Są tacy ludzie, co jak im powiesz nazwę samsung to już nawet dalej nie chcą słuchać! Ale i są ciekawscy, co chcą zobaczyć, porozmawiać itd.! A przejdźcie się z ciekawości do Plusa i spytajcie się o ofertę dla osób indywidulanych i na firmę, na 90% będą was katować odpowiedni dla indywidualnych dostaniecie propozycję SE a na firmę to Nokii dlaczego? Bo obecnie Ci dwaj producenci fonów zrobili konkrusy dla pracowników Plusa... i jednym z warunków jest wysoka sprzedaż aparatów odpowiednia ilość procent musi być aby spełnić warunek konkrusowy..ale to tak na marginesie..warto iść sprawdzić to na własnej skórze:PMichoSS pisze:Mi się zdaję że teraz Samsung tak jakby się wybił w górę i chyba jak najlepiej się zprzedaje w tym okresie ale to tylko moje spostrzeżenia
Ale ten drugi, to mój prywatny ranking...Mam duże zaufanie do Sagemów bo ani myX-7 ani my700X mnie nie zawiódł.dechomenon pisze:na pewnoe sagem nie przoduje...to fakt...zaczął trochę się podnosić..ale i tak umywa się do liderów...jest gdzię daleko przed LG ale jeszcze dalej za SE.....ostatnio modelem który dobrzez schodzi jest Nokia 6080...wiara jakoś się na niego rzuca ....