- Tu znajdują się testy telefonów i innych urządzeń napisane przez naszych czytelników. Proszę koniecznie przeczytać regulamin tego działu.
Jak na pierwszy raz nie jest źle. Jest parę potknięć językowych, ale nie kłują one oczu (najczęściej zbyt bliskie „sąsiedztwo” tych samych słów).
Nie bój się ekspresji – pisz to, co chcesz napisać, ale pamiętaj o języku (jeżeli chcesz być lepiej odebrana używaj przenośni, języka potocznego oraz zwrotów myślowych).
Pamiętaj o dobrym wstępie, w którym przedstawisz jakąś tezę i staraj się ją udowodnić w dalszej części testu.
To przychodzi z czasem. Im więcej będziesz pisała takich tekstów tym w przyszłości będzie ci łatwiej je redagować oraz uzupełniać.
4+
Jednak ja dla mnie jest tego za mało. Brakuje mi tutaj porównań z innymi telefonami (a to bardzo lubię)„znajduje się malutkie "oczko" podczerwieni”, „USB i malutkie wejście na ładowarkę”
Nie bój się ekspresji – pisz to, co chcesz napisać, ale pamiętaj o języku (jeżeli chcesz być lepiej odebrana używaj przenośni, języka potocznego oraz zwrotów myślowych).
Pamiętaj o dobrym wstępie, w którym przedstawisz jakąś tezę i staraj się ją udowodnić w dalszej części testu.
To przychodzi z czasem. Im więcej będziesz pisała takich tekstów tym w przyszłości będzie ci łatwiej je redagować oraz uzupełniać.
4+
basiulenkaa, to gdybyś miała wybierać między 5300 a 5200 to byś wybrała jednak 5300 ?? No ale jak zobaczyłem ile Tobie bateria trzyma i przy jakim użytkowaniu to by mnie krew zalała :/ za krótko... no ale max ile tobie wytrzymała bateria ??
W jednym dniu można zyskać i wiele stracić
Gdybym miała wybierać między 5200 a 5300 to wybrałabym 5300 ze względu chociażby na wyświetlacz.. Miałam już wyświetlacz 128x 160 i chciałam coś lepszego. Po drugie 5200 mi się nie podoba bo jest cała biała. Bateria? Niezależnie od tego jaką bym miała baterię w telefonie, to i tak ładowałabym ją codziennie. 3-5h rozmów i +/- 100 esów robi swojesoul blade pisze:basiulenkaa, to gdybyś miała wybierać między 5300 a 5200 to byś wybrała jednak 5300 ?? No ale jak zobaczyłem ile Tobie bateria trzyma i przy jakim użytkowaniu to by mnie krew zalała :/ za krótko... no ale max ile tobie wytrzymała bateria ??
Nie wiem ile wytrzymałaby maxymalnie, niedługo postaram się sprawdzić.
...
lol...elrond pisze:Nie rozumię
No, ale do rzeczy. Teścik się czytało baaardzo przyjemnie Trochę przypominał mi moje 'produkcje' za co masz + xD Sam telefon już uważam za fajną konstrukcję, a tu jeszcze rozbudowane zdanie użytkowniczki. Trochę niepotrzebnych powtórzeń, które męczą, ale ogólnie jest nieźle.
Co do 5200- jeszcze nie widziałem całej białej Są i czerwonce i niebieskie i czarne I może inne jeszcze nawet
Jestem zszokowany jakością zdjęć- słabiutko, a na wyświetalczu prezentują się apetycznie. Szkoda.
Masz bardzo ładne rączki (ale to juz inna sprawa )
Miałam na myśli klawiaturę numeryczną w 5200. Koleżanka ma tego fona w wersji RED i klawiatura numeryczna i troszkę tej wolnej przestrzeni pod klawiszami jest białe a w 5300 jest srebrne. Chyba, że są też ze srebrnymi klawiaturkamiOsk92 pisze:Co do 5200- jeszcze nie widziałem całej białej Są i czerwonce i niebieskie i czarne I może inne jeszcze nawet
Dziękuję bardzoMasz bardzo ładne rączki (ale to juz inna sprawa )
...
Też widziałam, ale te całe czarne 5200 i 5300 są takie jakieś... grobowe.widziałem także na allegro wersję nokii 5200 całą czarną
...
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak ściągnąć obudowę z Nokii 5300 przy użyciu domowych przyrządów? Głównie chodzi mi o górny panel. Chciałam go wymienić ale żeby nie uszkodzić przy tym telefonu.
*: Monika ... Qte3ka :*
U góry widzisz takie jakby dwa kolory i tam masz po bokach w środku 'zatrzaski'.kutkamon pisze:Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak ściągnąć obudowę z Nokii 5300 przy użyciu domowych przyrządów? Głównie chodzi mi o górny panel. Chciałam go wymienić ale żeby nie uszkodzić przy tym telefonu.
Dobra byłaby do tego kostka gitarowa... Wsuwasz lekko końcówkę między te dwa materiały i lekko na boki tym przesuwasz... Powinno odskoczyć. Później tak samo po bokach.
...
Jakość przeciętna, a nagrywa tyle, ile jest miejsca na karcie pamięci.mora pisze:a jak tam dyktafon? dobra ma jakos czy slaba? ile minut sie nagrywa? bo mysle ze dyktafon jest taki sam jak w noki 6230i
...
Niestety nie. W Orange dostępna jest jedynie Nokia 5200.Lewyy14 pisze:a nie wiecie czy w orange mozna dostac nokie 5300 ;>
Uśmiechnij się!
Nokia 3310 -> Sony Ericsson T630 -> LG KU800 Chocolate -> Nokia N76 - > Samsung S8500 Wave -> LG L9 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S6 EDGE 64GB
Nokia 3310 -> Sony Ericsson T630 -> LG KU800 Chocolate -> Nokia N76 - > Samsung S8500 Wave -> LG L9 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S6 EDGE 64GB
Jak każdy slider, kiedyś na pewno się poluzuje. O obudowie napisałam w teście.inflames pisze:A jak obudowa , słyszałem, że sie poluzowywuje po dłuższym użytkowaniu .
Na razie mam ten telefon gdzieś od miesiąca, także nie wiem jeszcze jak będzie za kilka miesięcy.
...