tomekhej pisze: Czy karta 4gb bardzo będzie mulić?
... gdy go kupiłem(P1i) standardowo w slocie była 512-tka, ale w pudełku także 4GB SanDiska. Nie wiem - może jakieś promo od operatora? Sam się zdziwiłem. Dlatego, że mam możliwość porównania obiektywnie muszę powiedzieć -> dopóki ilość informacji była na obu kartach podobna, czyli 512-tka prawie full a czwórka zajęta w ok. 12% reakcja telefonu na polecenie była identyczna. Teraz, gdy z czterech giga zostało wolnego ca' 20%(872MB) jednak reakcja jest wolniejsza. Sekundę... może dwie. Jeśli to można uznać "muleniem" to tak - muli. Natomiast samo czytanie(płynne) na przykład mp3 lub obrazu video odbywa się bez żadnych "przycinek"
Ad akumulator: faktem jest, że nawet pojemność akumulatora (1120mAh) na początku nie zapobiegnie padnięciu telefonu po dniu używania. Z czasem, gdy ekscytacja posiadaniem opadnie - trzy, a nawet cztery doby staje się normą. A najlepsze jest to, że tego typu akumulator(Li-Poly) w ogóle nie absorbuje naszej uwagi. Doładowywanie, formowanie, czas od pojawienia się komunikatu o niskim poziomie prądu do momentu wyłączenia telefonu nie stresują właściciela.
Co do samego testu
dechomenona: jak przystało na członka FCSE - żadnego ciśnięcia makaronu! Subiektywnie, ale rzeczowo - gratki...