Mam taki nietypowy problem. Nie mogę skonfigurować MMS w Siemensie C75. Próbowałem już w Erze, Heyah, Orange i teraz w Plusie i za każdym razem po odebraniu wiadomości MMS pokazuję mi się "Błąd sieci lub konfiguracji, brakujące ustawienia: Dane CSD -Nr telef.[opcja]" Wysyłam ustawienia MMS ze strony operatora które są pod ten model telefonu i nic nie pomaga a próbowałem już w 4 różnych sieciach. Może ktoś z Was miał podobny problem?
- Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Ustawienia od operatora dochodzą bez problemu lecz niestety nie działają. Jak byłem w Heyah to nawet na stacjonarnym tel miałem kobietę z biura obsługi z Heyah i krok po kroku ustawialiśmy wszystko razem a i tak nadal pojawiał się ten sam błąd: "Błąd sieci lub konfiguracji, brakujące ustawienia: Dane CSD -Nr telef.[opcja]"
duzy problem z siemensem c75 w play!!!!konfiguracja auto nie dziala to samo reczna i ta z play podczas wysylania mms dochodzi do konca a potem wyskakuje BLAD! dosc irytujace bo bardzo mi na tym zalezy w play umywaja rece i nie znam nikogo kompetentnego wiedzacego coz na to poradzic probowlam juz resetowac tel i tez nie pomoglo nie znam sie i jesli ktos by mi pomogl to by bylo na prawde super.