Mam Nokię N70. Kupiłam do niej kartę 512 MB żeby powgrywać więcej piosenek. Ile można ich zmieścić na takiej karcie? Mam problem tego typu że jak zaczyna wgrywac piosenki (przez nokia suite) to mieszczą mi się tyko TRZY... a wydaje mi się że powinno się ich tam wiece mieścić... CO JEST GRANE??? PROSZĘ O POMOC! pozdrawiam!
- Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
przeniosłam je na kartę i nic. a kurczę nie mogę się dogrzebac lak zmienic żeby były zapisywane od razu na karcie... może z tym programem coś nie tak...
Po pierwsze to witamy na forum przedstawicielkę "pci" pięknej
Wracajac do tematu. Na 90% to nie jest wina programu...
Czego używasz jako nośnika danych, USB, Bluetooth, Ir-Da?
A spróbuj zrobić tak. Połacz się z kompem, i niech Ci Windows wykryje telefon jako dysk wymienny. Wtedy poprostu przenosisz piosenki z folderu z muzyką, do folderu dysku wymiennego - czyli Twojego telefonu.
Odezwij sie jeśli i to nic nie da,
Pozdrawiammm...
Wracajac do tematu. Na 90% to nie jest wina programu...
Czego używasz jako nośnika danych, USB, Bluetooth, Ir-Da?
A spróbuj zrobić tak. Połacz się z kompem, i niech Ci Windows wykryje telefon jako dysk wymienny. Wtedy poprostu przenosisz piosenki z folderu z muzyką, do folderu dysku wymiennego - czyli Twojego telefonu.
Odezwij sie jeśli i to nic nie da,
Pozdrawiammm...