3 minuty temu zadzonila do mnie Pani z pytaniem o rezygnacje ktora wyslalem na Play Online 10GB dla abonetow.
To trzeba pogrubionymi literami napisac.
Umowa na 12 miesiecy - 3 miesiace pierwsze gratis - pozostale miesiace platne 80 zl
Dobrze widzicie 80 zl , a nie 45 zl jak jest przy podpisaniu nowej umowy w salonie. Pytalem sie o co tu chodzi skoro w salonie podpisujac nowa umowe mam lepsze warunki. Pani twierdzila ze tylko taka oferte moze zaoferowac. Wiec albo totalna nieznajomosc ofert utrzymaniowych albo jakas kpina. Zdaje sobie sprawe ze nowe umowy z modemem na 18 miesiecy sa.
Jak wam sie podoba?
Po rozmowie spodziewalem sie zamkniecia zgloszenia o rozwiazanie umowy na koncie internetowym w playmobile. Tak sie tez stalo i o dziwo przyslali mi tam oferte zupelnie inna. Jak to mozliwe zeby pracownicy tej sieci byli przepraszam bardzo tak "ograniczeni" tylko tutaj nie wiem czy przez firme czy w innym tego slowa znaczeniu.
Pozwoliliśmy sobie na przygotowanie i przesłanie dedykowanej specjalnie dla Pana oferty, która pozwoli obniżyć koszty przyszłego użytkowania telefonu. Poniżej prezentujemy dwie propozycje. Pierwsza oferta obejmuje: Oferta z możliwością zakupu nowego modemu w cenie promocyjnej: - 0 zł za abonament przez 3 miesiące - 5 GB lub 10GB limit transferu danych Oferta zobowiązuje do przedłużenia umowy i korzystania z usług sieci Play przez kolejne 18 miesięcy. Druga oferta obejmuje: RePlay Online Ekstra – oferta bez nowego modemu: - 10GB limit transferu danych - Abonament 45 zł przez cały okres umowy (43% zniżki od standardowego cennika) Oferta zobowiązuje do przedłużenia umowy i korzystania z usług sieci Play przez kolejne 12 miesięcy. Powyższe propozycje nie mogą być łączone. Oferta jest ważna do dnia 28.08.2009r. Po tym terminie może ulec zmianie.