Tony Soprano pisze:Więc zaproponował Syberyjskie tym razem 40, powiedział że 100min na cały okres (czyli dołożył tak jakby 40min) no i jeden z pakietów na 12 miesięcy
To byla propozycja z telefonem czy bez?
Moja umowa konczy sie ok 20 listopada. Poszedlem juz teraz do Plusa zapytac o nowa oferte.
Bez telefonu dostalem przy abo 40zl 60+60min na 18 mies + 300min do 5 numerow w Plusie na 12 mies (pozniej za 10zl/mies, ew inne pakiety w tym standardowo 30min do wszystkich)
wiec wybierajac 30 min do wszystkich mam 150min przez 12 mies, a pozniej 120min (czyli zasadniczo tyle ile pisza na stronce w ofercie OdNowa)
1. Udalo sie komus ugrac wiecej?
2. Warto probowac "straszyc" wypowiedzeniem? Czy moze wystarczy zadzwonic na 2699?
3. Czy mozna zrezygnowac z wypowiedzenia (np tydzien po zlozeniu wypowiedzenia podpisac przedluzenie umowy)?
4. Kiedy mozna sie spodziewac oferty swiatecznej i czy warto na nia czekac?
5. Jak wygladaja stany magazynowe samsunga avila white? Bedzie jeszcze dostepny na swieta?
A moze pojawi sie juz nastepca Cookie (LG GD510)?
Licze ze przeczyta to ktos powiazany z Plusem i troche mi pomoze
btw - kiedys mialem iPlusa przez 2 lata (60zl/mies 1GB limitu). Przy przedluzeniu umowy zaproponowano mi abo 50zl, lub 2GB limitu... ale jak zlozylem wypowiedzenie to zaproponowano mi 30zl/mies 1GB limit o.O...