nie da sie wybrac taryfy kubali - jedynie ta ktora miales przed podpisaniem umowy przedluzeniowej, ale...dt pisze:looxmo pisze:To godziny25 z rabatem 50%. Wymienne na sms sa tylko te podstawowe minuty(30 - w stosunku 1:5), one tez schodza pierwsze i tylko one sa przechodnieI to by mi bardzo odpowiadalo ale musze ich pomeczyc zeby to byla taryfa Kubali 25 (obecnie mam Kubalę 55) Do tego raz na 3 m-ce wlacze pakiet sms i w zupelnosci wystarczy Oferta za 12,5 zł albo śmierćlooxmo pisze:To godziny25 z rabatem 50%. Wymienne na sms sa tylko te podstawowe minuty(30 - w stosunku 1:5), one tez schodza pierwsze i tylko one sa przechodnie Dodatkowe 100 minut mozna wykorzystac do wszystkich sieci (play tez)
mozesz sam (np przez ebok, lub przez konsultanta) zmienic taryfe na kubala 25 (bo masz kubala 55 tak?) i wtedy rzucic rezygnacja. Dostaniesz oferte na taryfe kubala 25
Ktos pisal ze nie zadzwonili... zadzwon sam! Ja dostalem tylko smsa z potwierdzeniem, ze rezygnacja zostala przyeta i ze prosza o kontakt pod numerem 2699
ale nawet jak tego smsa nie dostales/przeoczyles to mozesz pod ten numer zadzwonic - uaktywnia sie po zlozeniu rezygnacji siedza tam osoby odpowiedzialne za przeniesienie twojego numeru, ale rownoczesnie to oni maja takie fajne oferty dla Ciebie