A ja nawet nie liczyłem ile mam "aktywnych kart SIM":
Oto mój "maleńki spis" (spróbuję wymienić wszystkie
)
To są używane na co dzień:
1. Era tak tak: TARYFA CAŁY DZIEŃ
TARYFA HAPPY TANIEJ po 8m-cach
Karta SIM w SE K530i, który wygrałem w Szczęśliwe Piątki w PLAY
aktywna od 03.11.2000r.
2. Sami Swoi
Karta na zmianę z Nowy Play na Kartę wkładana do Siemensa MC60, kupionego w nie dla idiotów w styczniu 2005- od grudnia będzie na stałe w Siemensie, bo dostanę Telefon na deser do którego włożę NOWY PLAY NA KARTĘ
aktywna od 26.10.2005r.
3. Heyah
Karta wsadzona do Sagema MyX5-2v, kupiony w Realu w kwietniu 2007
aktywna od 18.08.2006r.
4. Orange: taryfa Orange Go
teraz Nowe Orange Go
Starter z internetu, z darmowym Multi Box Gold i 120zł GRATIS
Karta SIM w Samsungu SGH-X530, kupiony w internecie w lipcu 2007
aktywna od 03.11.2006r.
5. Play: taryfa NOWA PLAY KARTA (stara taryfa z bonusami i PAKIETEM SMS 200)
Karta SIM wsadzona do Playseta, czyli Huawei U121, kupiony w kipme-u w czerwcu 2008
aktywna od 16.03.2007r.-czyli od 1. dnia istnienia PLAY
6. Play: taryfa NOWY PLAY na KARTĘ "ZAWSZE TANIEJ"(nowa taryfa bez bonusów,ale z pakietem SMS200)
STARTER, który DOSTAŁEM w Tesco w Gdyni od hostessy, na którym było 3złote+ co miesiąc dodatkowo 5złotych bonusu, za utrzymanie ważnego numeru
Karta na zmianę z Sami Swoi wkładana do Siemensa MC60, kupionego w nie dla idiotów w styczniu 2005- od grudnia będzie na stałe w TELEFONIE NA DESER, bo 15.12 już go kupię i właśnie do niego włożę NOWY PLAY NA KARTĘ
aktywna od 18.07.2008r.
A to są tylko "aktywne" KARTY SIM:
1. Era tak tak: starter bonusowy (darmowy, który dostałem na molo i doładowuję jak na razie tylko dla bonusu, a korzystam z niej rzadko)- każde doładowanie kwotą 25zł i wyżej dostaje się pakiet 25minut/100SMS
2. WPmobi: kupiłem go tylko żeby wziąć udział w konkursie DOŁADOWATOR (opłaciło się!) W KTÓRYM zresztą WYGRAŁEM iPoda nano a oto ja na liście zwycięzców (ten ostatni
)
lista zwycięzców DOŁADOWATOR
3. Mbank mobile: dla programu MINUTY ZA ZAKUPY i dodatkowych bonusów oraz dla najtańszych stawek (ale jednak wolę PLAY)
4. Nowe Orange Go: starter do ładowania tylko dla promocji (PRZELEW SMS na główny numer Orange, a to co zostało na kontach do Orange i stacjonarek to wygadam jakoś)
5. Orange POP: jeszcze jest to aktywna karta, ale miałem ją tylko dla SZALONYCH TYGODNI, które skończyły się 12.11.2007r.
6. Heyah: dodatkowa karta SIM, bo jest limit na Pakiet Heyah i Stacjonarne
7. 36i6-dla GADKI SZMATKI (około 5sztuk)
8. Orange (różne taryfy)- używam do promocji i przelewów SMS około 20sztuk
+kilkadziesiąt dezaktywowanych
Mam nadzieję, że o żadnym simie nie zapomniałem
Pozdrawiam!
Doładowania do wszystkich sieci-
www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c