mam problem z nokia pc suite mój telefon nie chce sie połączyć z komputerem ! mam kabel podłączony do USB i nic ! pomóżcie mi! Tylko nie chce poropozycji typu MB Mobile Media Browser. Pliska czekam na posty.
- Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Jaki masz system?? Jesli XP to musisz miec service packa, co najmniej SP1.
A jeszce jedno głupie pytanie. Czy masz wlasciwy kabel do Twojego modelu telefonu??
mam dobry kabel - nie oryginalny, ale nie miałem problemów z podłączeniem pod USB i do komórki. Pomóż a nie zadawaj pytania !!
Lekarz najpierw bada, potem przepisuje lekarstwa. Nie badz taki hop do przodu, bo zniechecisz innych do odpowiedzi...
Z moich doświadczeń z transmisją danych między komórką, a komputerem wynika, że potrzebny jest do orginalnego oprogramowania orginalny kabel. Wtedy wszystko gra! :> Moge się mylić! Jeśli masz nieorginalny kabel (orginał około 80zł) to poszukaj innego oprogramowania np. oxygen (jakoś tak). Pozdro
Here is the house
Where it all happens...
...It happens here
In this house...
Where it all happens...
...It happens here
In this house...
też miałem problem z podłączeniem telefonu przez kabel i pc suitem, i wiesz co zrobiłem ? Wszedłem na stronę www.nokia.com.pl napisałem maila do poamocy techniczne i na drugi dzień mój telefon bzykał z komputerem za pomocą kabla i pc suite, i proble się skończył. Zrób to samo jeśli masz nokię.
1.Niema sp3 dla WinXP
2.Zapewne masz zły kabel lub zły PCSuite. na stronce www.nokia.com.pl sciagniesz odpowiednią wersje do twojego fona.
3.Kabel DKU-2 fizycznie pasuje np. do 3100 ale nie bedzie on wspolpracowal z nim gdyz wymaga innego kabla (taki przyklad)
2.Zapewne masz zły kabel lub zły PCSuite. na stronce www.nokia.com.pl sciagniesz odpowiednią wersje do twojego fona.
3.Kabel DKU-2 fizycznie pasuje np. do 3100 ale nie bedzie on wspolpracowal z nim gdyz wymaga innego kabla (taki przyklad)
Nokia 3510i -> Nokia N-Gage -> Nokia 6670 -> Nokia 6120 Classic -> iPhone 3G 8GB
dokladnie - nawiasem mowiac - napisana przeze mnie:D
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=3014
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=3014
Nokia 3510i -> Nokia N-Gage -> Nokia 6670 -> Nokia 6120 Classic -> iPhone 3G 8GB