Wszystko pięknie, tylko małe "ale":
- Kontrast wyświetlacza można zmienić tylko w C65 z serii X65
- Pod oba klawisze funkcyjne można ustawić dowolną funkcję (książke adresową mamy gdy damy joya w dół). Czasami operator ustawia jakąś swoją funkcję pod softkey, ale z tym można sobie bez problemu poradzić.
- Ograniczenie MMSa do 100 KB to jest ograniczenie sieci (nie wiem czy wszystkich). Telefon teoretycznie powinien sobie radzić z MMSami do 300 KB
- Po małych modyfikacjach filmy mogą mieć maksymalną długość do 1 minuty nie da się więcej.
- Teoretycznie i praktycznie mamy 11 MB pamięci, bo nawet jeśli po zakupie mamy już coś powgrywane do telefonu to bez problemu możemy to pousuwać żeby zwolnić pamięć.
Z całą resztą pozostaje mi się zgodzić i pogratulować naprawdę dobrego testu, oby tak dalej.
jesito pisze:Co do instrukcji obsługi. Po pierwsze nigdy w życiu jej nie czytałem, a po drugie była by to trochę bzdura. Test będzie wtedy bez sensu!
Nie czytasz instrukcji obsługi? Dla mnie to podstawa. Nie dla tego żebym się bez niej nie potrafił obejść, bo z tym nie ma problemy, ale z takiej instrukcji naprawdę ciekawych rzeczy można się dowiedzieć
.