exploti pisze:ING:
- przelew w euro (przelew europejski) wysyłany do UE wykonany przez Internet w bardzo atrakcyjnej cenie - 5 zł
więc wysyłaj z ING bo będzie taniej.
Niestety rodzic nie wyraził zgody, bojąc się "ukrytych kosztów". Nie podlega dyskusji, nie przekonam go.
ciuchcia pisze:A nie da sie zaplacic poprzez PayPal ?
Możliwe, ze była, ale zaznaczyłem przelew. Formy płatności zmienić nie mogę (szukałem, próbowałem).
granie w gry online za które trzeba płacić 60 zł... o... nie na moje nerwy to...
Zapłacić raz połowę ceny, uzyskując dwa razy na ramach promocji z okazji polskiej premiery, to nie to samo, co opłaty abonamentowe. Inwestuję raz, mam na cały okres gry. To tak jakbym zaopatrzył się w grę kupując ją w sklepie. Ja to tak traktuję i stwierdzam, że nie wyrzucam pieniędzy w błoto, bo przyjemnie spędzam wolny czas, a moja sakiewka nie jest wywracana na drugą stronę, co jest w przypadku WoW - chcesz grać, to płać...
exploti pisze:a w formularzu nie widzę nic skomplikowanego, więc dasz sobie radę.
Sprawdź z łaski swojej, czy dobrze uzupełniłem.
Nie wiem, czy system bankowości przyjmie litery alfabetu w numerze bankowym, komunikat wyświetla się dopiero po zaakceptowaniu - wysłaniu formularza. Po wpisaniu kodu SWIFT/BIC, automatycznie uzupełnia mi nazwę banku, miejscowość oraz kraj.