Ja przez 4 dni z rzędu negocjowałem ostatnio warunki przedłużenia umowy, z gościem z 2699. Generalnie nie chciał zaproponować mi nic więcej niż widnieje na stronie internetowej plusa, w dodatku jest to praktycznie nie więcej niż dla nowego klienta. Jedyne co udało mi się wyprosić to zniżka na telefon ok 70zł. Więc do niczego nie doszliśmy. Dodam, że dotychczasowe rachunki bardzo niskie nie były bo na średnio 120zl. Umowa kończy mi się na początku maja, więc mam nadzieje, że na święta plus stworzy jakąś ciekawą ofertę bo jeśli nie, to przejście na simplusa jest 2 razy bardziej korzystne i to bez żadnego wyłudzania warunków.
[ Dodano: 2010-03-13, 19:43 ]
Od 15 marca Plus ma wprowadzić nowe abonamenty. Przy abo 55zł 120minut (+jakaś promocja na pół roku), minuta 0.29gr, bez żadnych pakietów takich jak w taryfach syberyjskich. Telefony trochę tańsze niż w TS, a jeśli bez telefonu, to jeszcze raz tyle minut w abo. Więc jeśli komuś nie zależy na obecnych pakietach (chyba głównie 400 minut do 5 numerów w +) to pewnie warto poczekać.
[ Dodano: 2010-03-13, 19:43 ]
Od 15 marca Plus ma wprowadzić nowe abonamenty. Przy abo 55zł 120minut (+jakaś promocja na pół roku), minuta 0.29gr, bez żadnych pakietów takich jak w taryfach syberyjskich. Telefony trochę tańsze niż w TS, a jeśli bez telefonu, to jeszcze raz tyle minut w abo. Więc jeśli komuś nie zależy na obecnych pakietach (chyba głównie 400 minut do 5 numerów w +) to pewnie warto poczekać.