Pisałem już o tym, ale może sie przypomnę.
Soft: JF8_KOR zaktualizowany w KIES, wcześniej brandowany PLUS a po nim JF1_Full
Problem polega na tym, że mam ustawione sprawdzanie poczty co pół godziny. Telefon owszem sprawdza bardzo dobrze, ale za każdym razem wydaje dźwięk, jakby przyszła nowa wiadomość, a oczywiście jej nie ma... Nie przeszkadzałoby to tak bardzo, gdyby nie fakt, że ten sam dźwięk jest w mailach i sms (ogólnie przypisany dla wiadomości) i brzęczy co pół godz. Przykładowo gdy jadę samochodem jest to męczące, bo może akurat ktoś coś ważnego napisał, a ja nie będę przecież za każdym razem sięgał do kieszeni gdy prowadzę...
Ktoś tam wcześniej pytał o porównanie z 5800... Z tego co pamiętam Nokia trzymała mi ok. 3 dni, Wave wytrzymuje dwa dni gdy - rozmawiam ok 20-25 min dziennie, wysyłam kilkanaście sms'ów, sprawdzam pocztę - aktualizacja j/w, ok. 15 min internetu dziennie, 1 pełnometrażowy film co wieczór przed spaniem. Gdy nie oglądam telefon wytrzymuje do 4 dni. Moim zdaniem wynik bardzo dobry, bo IP trzymał praktycznie 1 dzień, na drugi starczało może do południa.
N5110i/N5510/N6210/SEK500i/N7600/N3300/SEK750i/N6288/N5700/LGKP500/NE71/N5800/Iphone 3G/SamsungWave/NE72/BB8520/HTCDesireHD/BB9810/MotorolaRAZRXT910/SonyXperiaP/HTCOneS/SamsungGalaxySIII/NokiaLumia820/SonyXperiaZ1