Sagax pisze:ylko ja nie ufam tym wynikom, a przedstawiłem dane niezależnego badania.
Brawa za obiektywność
Sagax pisze:Jak widać, sieć Beeline ma największą jakość - jednak jej sprzęt już niszczą.
Jak to niszczą? Rozumiem, że wiedziałeś przypadki niszczenie BTS i/lub NodeB operatora tej sieci przez- sorki za wyrażenie- "głupoli", którzy nie mają, co ze sobą robić? Bo z tym niszczeniem skojarzyło mi się, że może sprzęt już im się psuje. Było już na forum o P4, że już często technicy muszą jeździć do napraw ich stacji, ale w przypadku tego operatora kłania się pewnie "jakość" budowy sieci, o której nie raz było tu "głośno
Sagax pisze:Sieć operator Kyivstar miała różne nazwy: od początku Bridge, potem Ace & Base, potem Kyivstar (Київстар), w 2004 roku pojawiła się sieć wirtualna dla młodzieży Djuice, w 2006-2009 istniała sieć Mobiłycz (Мобілич). Teraz pozostały tylko Kyivstar i Djuice.
Ciekawe...
Sagax pisze:.Jeans - sieć wirtualna, startowała w 2003.
Fajna nazwa
Sagax pisze:W bliskiej przyszłości nie będzie brandu Beeline w związku z pojednaniem z siecią Kyivstar.
A to może być pewnie jeszcze ciekawie, na ukraińskim rynku komórkowym
Ale było trochę przejęć i zmian nazw. Przynajmniej na Ukrainie nie było przebrandowania na jakąś "wielką" markę sieci komórkowej. Pewnie i dobrze, ale to jak kto już uważa.
Jak pewnie, już wiesz, czytając Telepolis, mi jest bardzo żal "niszczenia" naszych polskich marek telefonii komórkowej. To były- i jeszcze są- fajne, krótkie nazwy. Do tego, przez wieloletnie kampanie reklamowe, kojarzące się z określonym wartościami.
Dlatego, w moich wspomnieniach, już na zawsze pozostanie
Era Idealnych Plusów
POZdrawiam.