togom jak masz już zamiar wydać tyle kasy na tela to nie lepiej dołożyc do 6280?
Ja właśnie chcę sobie sprawić 6280 tylko nie umiem sie na nią doczekać. Początkwo miała wejść na rynek razem z 6270 ale dzisiaj dostałem informację z nokii że wejdzie dopiero na początku marca nie umiem się już na nią doczekać ale warto jest czekać. Różnica w cenie między 6270 a 6280 ma być 250zł u producenta na allegro pewno będzie mniej. 6280 ma dodatkowo UMTS za czym idzie druga kamera z przodu no i według mnie lepszy wygląd, w chwili obecnej UMTS może ci się nie przyda ale ja mam zamiar potrzymać dłużej ten telefon a wtedy napewno UMTS już będzie funkcjonował.
W oczekiwaniu na nią przestudiowałem instrukcje obsługi czego nigdy nie robie, bo w nokiach nie ma takiej potrzeby
i bardzo spodobał mi się "Aktywny tryb gotowości" i nowe menu seri40. Teraz wszystkie potrzebne rzeczy i informacje z organizera masz zawsze na wyświetlaczy w trybie gotowości to mi się właśnie podoba w tym telefonie a czego nie znajdę w innych.