Ja mam aktualnie łącznie "aż" 11 kart SIM w swoim posiadaniu. Ale po kolei
I. KARTY SIM AKTYWNE - UŻYWANE NA CO DZIEŃ:
1
. PLAY FRESH (od 01.12.2010) - używany jako mój numer główny, aktywny co ciekawe w dzień katastrofy pod Smoleńskiem (od 10.04.2010) - dawniej był w Heyah, a potem przeniesiony do Play Abonament LongPLAY 1 zl MNP.
2.
PLAY MIXtura (od 16.06.2011) - aktywny i doładowywany ze względu na zakup nowego, lepszego fona.
3.
FreeM - karta przydatna na awaryjne korzystanie z neta lub szybkie ściągnięcie plików za reklamy
II. KARTY AKTYWNE NA WYCHODZĄCE, lecz nieużywane zbyt często:
T-Mobile Tak Tak (odpoczywa po dwuletnim używaniu blueconnect'a na abonament)
Play Fresh - darmowy starter z fajnym, prostym numerem, ważny do wiosny 2012
Orange POP - numer przeniesiony testowo z PLAY'a, ważny rok czasu - testowo korzystałem z niej w celu aktywowania pakietów netowych
Plus na kartę (36.6) - do neta na lejku 32 kbit/s - lecz niedługo kończy się na niej wychodzące (do 29.08.2011)
III. KARTY LEŻAKUJĄCE
Orange One, aktywna na odbieranie rozmów
Nowy PLAY ONLINE NA KARTĘ - czeka na "lepsze" czasy - całkowicie do internetu.
IV. KARTY "NA WYMARCIU" - za niedługo się zdezaktywują i je zniszczę:
Stara karta z
Tak Taka, ważna od jesieni 2010 r. na odbieranie rozmów
Heyah - odbieranie do 04.07.2011 - zasłynęła tym, iż neta na niej miałem za darmo i za friko prawie 1,5 miesiąca!! I to korzystając z usługi Heyah Internet Non Stop, nawet na zablokowanych wychodzących.
Niedługo dostanę się w posiadanie kolejnej karty SIM - z Play Fresh, w zamian za testy smartfona Huawei, w akcji Play'a - to już pod koniec sierpnia 2011.
Dzięki za uwagę!
To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam