Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
można dowolny!Sig pisze:Czy można doładować INNY numer telefonu, niż ten, z którego ten kod piszemy?
mPay sam ustala w jakiej sieci działa doładowywany telefon więc nie trzeba określać sieci (w sumie to tak powinno być wszędzie skoro oni potrafią).Sig pisze:Wydaje mi się, że nie, bo np. jak określić sieć, tego innego telefonu, jeżeli nie da się przez internet, a tylko podając jego numer w telefonie, w którym piszemy kod? To musi być telefon, z którego piszemy. Tak to rozumiem.
Sig pisze:Swoją drogą ten mPay jest zabawny. Będę ładował albo Play, albo Orange, ale chciałem zobaczyćjak wygląda to dla T-Mobile:
Zadzwoń na numer 791 145 145
Bo T nie obsługuje kodu *145#. Ale z telefonu innej sieci możesz zasilić kodem telefon w T.Sig pisze: Tyle to ja przecież wiem, ale DLACZEGO to jest numer Play, o to chodziło...
Też przez to przechodziłem BOK odpisało że minimalna kwota doładowania z karty mastercard to 25zl więc nie da się mniej (przy mniejszym doładowaniu telefonu)wyzwolenia pisze:Zdefinowalem w koncu karte, chce zrobic zasilenie portfela. Wpisje 2,31 i dostaje na twarz beznadziejny komunikat Zasilenie narusza limity transakcji.
Śmieszne- czyli zgodnie z regulaminem promocyjne podwojenie z kartą mastercard dotyczy kwot 5, 10, 25 ale minimalne zasilenie to 25 zl??Też przez to przechodziłem BOK odpisało że minimalna kwota doładowania z karty mastercard to 25zl więc nie da się mniej (przy mniejszym doładowaniu telefonu)
cyzli kradna 1zl. Denerwuje mnie ze ze wszstko jest poukrzwane gdzes przed nami.tomko111 pisze:Można przecież doładować portmonetkę za 25zł i doładować za 5zł. Pozostałe 20zł możemy wypłacić z Mpay (biorą prowizję 1zł) prosto na nasze konto bankowe.
Double facepalm.wyzwolenia pisze:
[ Dodano: 2011-11-26, 14:51 ]
numer play no bo taki uzywaja. Jak by byl z T- to bys pytal czemu nie play ?
Pytałem o to BOK, ale pewnie odpiszą jak się promocja skończy .osachorzow pisze:muchakk, Robaas, a próbowaliście doładowywaliście w jednym cyklu dwa razy (np 5 i 10 czy 10 i 25), a jeśli tak to czy podwoili obydwa doładowania?
Hmmm rozumie w 100% oraz zasade dzialania tego numeru. Problem z tym ze Ty nie rozumiesz. To co pisze "tak sobie" lepiej zrozum bo:Sig pisze:Wyzwolenia, ty się zastanawiasz nad tym co piszesz, czy tak sobie po prostu... Eh, może w punktach zrozumiesz:
1) Na ten numer dzwonią tylko klienci T-Mobile, bo pozostali obsługują kodami
2) Dlatego dziwi mnie, że jest w Play, a nie w T-Mobile, lub stacjonarny - przez to JEDYNI użytkownicy tego numeru mają drożej
......
Mam nadzieję, że teraz rozumiesz zdziwienie...
No nie wytrzymam... Człowieku, ja doładuję w poniedziałek numer Orange i zrobie to kodem, o co ci chodzi?wyzwolenia pisze:Hmmm rozumie w 100% oraz zasade dzialania tego numeru. Problem z tym ze Ty nie rozumiesz. To co pisze "tak sobie" lepiej zrozum bo:Sig pisze:Wyzwolenia, ty się zastanawiasz nad tym co piszesz, czy tak sobie po prostu... Eh, może w punktach zrozumiesz:
1) Na ten numer dzwonią tylko klienci T-Mobile, bo pozostali obsługują kodami
2) Dlatego dziwi mnie, że jest w Play, a nie w T-Mobile, lub stacjonarny - przez to JEDYNI użytkownicy tego numeru mają drożej
......
Mam nadzieję, że teraz rozumiesz zdziwienie...
ad1. Ten numer moze uzyc kazdy. Nawet osoby z play bez problemu. Wiec NIE TYLKO ale kazdy. A to ze zal Ci kilku dziesieciu groszy na telefon to juz inna sprawa - ale tu musisz sobei poradzic w swojej glowie z tymi problemami a nie wylewac flustracje
Przeciez i tak dostajesz 100% wiec kilka groszy Cie nei zbawi.