spoko, ja tez bylem zaskoczonymateo704 pisze:Masz racje zwracam honor Nie zwróciłem uwagi że chodzi o konkretną kartę w tym przypadku wydaną przez Alior Bank. Nie przypuszczałem że większe banki tak mogą zwlekać z wprowadzeniem płatności on-line w swoich karta.
- Aplikacje i usługi łączące świat finansów i technologii. Także dyskusje o tradycyjnych bankach jeśli są one nowoczesne i innowacyjne.
Regulamin forum:
Niech nie zmyli Was, że to dział Oprogramowanie.
Tutaj można dyskutować zarówno o aplikacjach związanych z finansami, ale też o usługach fitechów i tradycyjnych banków.
Uwaga! Nie akceptujemy żadnych reflinków, kodów polecających itp.
Niech nie zmyli Was, że to dział Oprogramowanie.
Tutaj można dyskutować zarówno o aplikacjach związanych z finansami, ale też o usługach fitechów i tradycyjnych banków.
Uwaga! Nie akceptujemy żadnych reflinków, kodów polecających itp.
no własnie, już myślałem że coś nie tak z jej kartą. dodam, ze jest to płaska mc, więc tak można tez rozpoznawać czy dana kartą można płacić w necie ? swoja drogą to dziwne i powinni takie przypadki podawać na stronie. wyjątek potwierdza regułę, najważniejsze, że system działa. Ciekawy jestem na ile tych doładowań jeszcze starczy
Witam, W odpowiedzi na list wyjaśniam, iż pula pieniężna nie została jeszcze wyczerpana i doładowania jak najbardziej można wykonywać, bez obawy na brak bonusu. Jeśli natomiast środki będą się kończyć, z pewnością taką informację do Użytkowników przekażemy. Pozdrawiam, Ilona Szulczewska Konsultant ds. Obsługi Klienta mPay S.A.
masz odpowiedz hehehehh pozdrowka
masz odpowiedz hehehehh pozdrowka
No nie do konca, bo to bank decyduje o sposobie wykorzystania karty.radiatorex pisze:.. swoja drogą to dziwne i powinni takie przypadki podawać na stronie.
http://allegro.pl/lataj-taniej-z-ryanai ... 33350.html
dla tych co sie jeszcze wachaja i nie maja kart. Ja karte zamowilem w poniedzialek a w srode juz ja mialem wiec piatek juz pierwszy bonus 40 pln z promocji mpay wpadl na konto polecam
dla tych co sie jeszcze wachaja i nie maja kart. Ja karte zamowilem w poniedzialek a w srode juz ja mialem wiec piatek juz pierwszy bonus 40 pln z promocji mpay wpadl na konto polecam
Zgodnie z regulaminem w promocji biorą udział tylko doładowania o nominałach 5zł, 10zł i 25zł.JasiekPL pisze:A przy doładowaniu za 50zł dostanę bonus 25zł czy się nie łapie?
no własnie szkoda, bo więcej punktów można złapać w konkursie mPay&Orange i po 25 trzeba będzie więcej doładowań nabić. Dwóch srok się za ogon złapać nie da.
Biorąc pod uwagę nową promocję w Tmobile z podwójnym doładowaniem. Wydaje mi się że ładująć w mpay za 25zł dostając później drugie doładowanie za 25zł od nich i po nowym roku jeszcze jedno doładowanie za 25zł od Tmobile za to że 2razy tak jakby się doładowało konto, to za wydane 25zł powinno być w sumie 75zł.
dokładnie, 50 od mPay i 25 z t-mobile. Bardzo obfite święta w tym roku ! Jeden warunek:
Oferta jest przeznaczona dla klientów, którzy w okresie od 13 do 31 grudnia br. będą korzystali przynajmniej przez jeden dzień z dowolnej z wymienionych usług: Pakiet 1500 minut, Blueconnect max, Wszędzie rozmawiaj.
Oferta jest przeznaczona dla klientów, którzy w okresie od 13 do 31 grudnia br. będą korzystali przynajmniej przez jeden dzień z dowolnej z wymienionych usług: Pakiet 1500 minut, Blueconnect max, Wszędzie rozmawiaj.
Najpierw kupno pakietu, a potem doładowanie 2x po minimum 25 zł (wszystko to trzeba zrobić w czasie trwania promocji).Sig pisze:Ale czy to nie jest tak, że najpierw trzeba wykupić któryś ze wskazanych pakietó we wskazanym terminie, a dopiero potem doładować?
To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam
Chyba jednak wszystko jedno jaka kolejnośc, chociaż ja i tak najpierw kupię pakiet:
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... a_2011.pdf
2.1. Warunkiem otrzymania promocyjnego doładowania w ramach niniejszej Oferty jest spełnienie w okresie od dnia 13.12.2011 do dnia 31.12.2011 łącznie poniższych warunków, w dowolnej kolejności:
2.1.1. Warunek A: doładowanie konta dwukrotnie, za każdym razem jednorazową kwotą nie mniejszą niż 25 zł
oraz
2.1.2. Warunek B: posiadanie lub zakup zgodnie z zasadami opisanymi w regulaminach poszczególnych ofert, przynajmniej jednej z następujących usług/pakietów:
2.1.2.1 Pakiet 1500 minut
2.1.2.2 blueconnect max
2.1.2.3 Wszędzie Rozmawiaj
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... a_2011.pdf
2.1. Warunkiem otrzymania promocyjnego doładowania w ramach niniejszej Oferty jest spełnienie w okresie od dnia 13.12.2011 do dnia 31.12.2011 łącznie poniższych warunków, w dowolnej kolejności:
2.1.1. Warunek A: doładowanie konta dwukrotnie, za każdym razem jednorazową kwotą nie mniejszą niż 25 zł
oraz
2.1.2. Warunek B: posiadanie lub zakup zgodnie z zasadami opisanymi w regulaminach poszczególnych ofert, przynajmniej jednej z następujących usług/pakietów:
2.1.2.1 Pakiet 1500 minut
2.1.2.2 blueconnect max
2.1.2.3 Wszędzie Rozmawiaj
I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.
Ja doładowałem za 5 i 10 zł dziś około 11.50 i też jeszcze nie dostałem podwojenia Jeszcze było przed 12.00 to chyba pójdzie w tym etapie?
taryfiasz19gr/ Lejkowiec netowy